Hirdetés

Linzer kekszek színes töltelékkel

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Romániában is drágult az élet, de úgy tűnik, teljesen másképp viselik – Erdélyben él az optimizmus

Lehet, hogy csak hozzáállás kérdése a szegénység? A Fókusz stábja megpróbált utánajárni, mennyivel jobban vagy rosszabbul élhetnek az emberek Romániában, mint Magyarországon. Részt vettünk egy gurméfesztiválon, megnéztük, hogy egy erdélyi kisboltban és egy csíkszeredai nagyáruházban milyen élelmiszerért mennyit kérnek. Útközben megfigyeltük, mennyibe kerül a benzin, és pékségben jártunk, hogy megtudjuk, mennyi a kenyér ára. De ami talán a legfontosabb: arra a következtetésre jutottunk, hogy Erdélyben egyszerűen jobb a hangulat, nagyobb az optimizmus.

Solyom Berni & Bagossy Brothers Company: Néked szólnak a harangok (Bagossy Brothers Company)

Solyom Berni az X-Faktor negyedik Élő show-jában a Bagossy Brothers Company - Néked szólnak a harangok című dalát adta elő.

Előző rész: (2017. december 21.)

Vajon Natasa és Emília el tudják simítani a konfliktusukat? Aliz a saját kezébe veszi Tóbiás sorsát. Barna felbukkanása váratlan helyzetbe sodorja a Berényi családot.

„Magamat választottam, nem Jimmyt!” – Háfra Mari elárulta a Fókusznak, miért szakított a Királlyal

Háfra Mari már elismert táncos volt, amikor 1987 nyarán megismerte az akkor még sokak számára ismeretlen Zámbó Jimmyt. Mari csak a Fókusznak adott interjút szenvedélyes kapcsolatukról, amiben azt is elárulta, hogyan jött ki az énekes családjával és miért nem tudta elviselni Jimmy, ha külföldön modellkedett. 

„Megőrjített a gondolat, hogy Jimmynek van egy másik élete is” – Háfra Mari nehezen viseli a szerető szerepét

A fiatal énekes sok nőt magába bolondított, így többen is kénytelenek voltak osztozni Jimmy szívén. Hogy hogyan alakul Jimmy sorsa, miután Mari belép az életébe, kiderül a harmadik epizódban. A Király című sorozat már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

„Az ember lejátssza a csillagot az égről, de országos szinten egy alkoholista teherautó-sofőrként ismerik meg” – A mi kis falunk színészeit mindig mindenhol felismerik

A mi kis falunk elsöprő sikere töretlen a kezdetek óta, és ezt még az ismétlések nézettsége is egyértelműen jelzi. A színészeket mindenhol felismerik a rajongók, utánuk szólnak, integetnek. A Fókusz stábja részt vett az egyik rész forgatásán, amit a múlt héten láthattak a nézők, amikor Bazsó és Sváb új bizniszbe fognak. Hogy milyen a hangulat ilyenkor, azt most megmutatjuk.

„Ez azért nem atomfizika” – Pirner Alma kiakadt Geszler Dorottyára

Dorottya egy diós kosárka elkészítését vállalta magára, azonban főzés közben jött rá, hogy teljesen elfelejtette a diókrém receptjét. Ezek után még egy olyan hibát vétett, amit Alma már nem tudott szó nélkül hagyni.

Zámbó Jimmy és Edit első találkozása A Királyban: szerelem volt első látásra?

Jimmy és Edit a lépcsőházban pillantották meg egymást először A Király című sorozatban, melynek első epizódja már streamelhető az RTL+-on.

Ezeket láttad már?