A lazacos wrap elkészítéséhez a tojásokat és a tojásfehérjéket felverjük, sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk az aprított snidlinggel. A félfőre vágott hagymát egy serpenyőben 5 perc alatt közepes lángon lepirítjuk az olívaolajon, majd ráöntjük a tojást, 2-3 perc alatt megsütjük. Elzárjuk a tüzhelyet, és hozzákeverjük a füstölt lazacot.
A lazacos rántottát elosztjuk a tortillákon, majd behajtjuk a két oldalát, és feltekerjük. Forró kontaktgrillen addig sütjük (szárazon!), amíg szép barna, enyhén már feketés csíkokat kapunk a felületén, és tálalhatjuk is.

Elkészítési idő: 20-30 perc
A rántotta jó, a lazac jó, a tortilla jó...Naná, hogy ez a recept egy tuti választás, ráadásul szuperfitt, edzés előtt remek fehérjeforrás. Kevés egyszerűbb reggeli, ebéd vagy vacsora van egy tortilla tekercsnél. Ha egyetértesz, és kíváncsi vagy még több csúcs wrap receptre:
Csirkés tekercs coleslaw salátával