Hozzávalók
- 4 db csirkecomb
- só, bors
- 3 ek olaj
- 2 fej hagyma
- 4 - 6 gerezd fokhagyma
- 1 tk őrölt kömény
- 1 tk pirospaprika
- 5 - 6 db paprika
- 5 - 6 db paradicsom
- 1 csipet kakukkfű
- 1 csipet rozmaring
Hozzávalók
- 4 db csirkecomb
- só, bors
- 3 ek olaj
- 2 fej hagyma
- 4 - 6 gerezd fokhagyma
- 1 tk őrölt kömény
- 1 tk pirospaprika
- 5 - 6 db paprika
- 5 - 6 db paradicsom
- 1 csipet kakukkfű
- 1 csipet rozmaring
A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, minden oldalukat megpirítjuk az olajon, és félretesszük. Ugyanebben az edényben a felaprított hagymát és fokhagymát jól lepirítjuk, majd felöntjük 100 ml vízzel, és megszórjuk a köménnyel és a pirospaprikával. Ezután jöhet hozzá a feldarabolt paprika, majd 8-10 perc után a felkockázott paradicsom is. Sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk a kakukkfűvel és a rozmaringgal. Amikor a paradicsomok levet eresztettek, akkor visszapakoljuk a csirkecombokat, felöntjük kevés vízzel, és puhára pároljuk a húst.
Ha tetszett a Lecsós csirkecombok receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!