Hirdetés

Lecsós csirkecombok

Hozzávalók

4
főre
+
4 db csirkecomb
só, bors
3 ek olaj
2 fej hagyma
4 - 6 gerezd fokhagyma
1 tk őrölt kömény
1 tk pirospaprika
5 - 6 db paprika
5 - 6 db paradicsom
1 csipet kakukkfű
1 csipet rozmaring
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Lecsós csirkecombok

Végre itt a lecsószezon, ilyenkor mi minden formában ezt esszük. Biztos veletek is előfordult már, hogy meguntátok a kolbászos-szalonnás verziót, de mégis húst szerettetek volna enni. Ilyenkor nyugodtan nyúljatok ehhez a recepthez, és tálaljátok rizzsel, galuskával, vagy akár tésztával! :)
Kipróbáltam, jóóó lett!
1
Hirdetés

Hozzávalók

4
főre
+
4 db csirkecomb
só, bors
3 ek olaj
2 fej hagyma
4 - 6 gerezd fokhagyma
1 tk őrölt kömény
1 tk pirospaprika
5 - 6 db paprika
5 - 6 db paradicsom
1 csipet kakukkfű
1 csipet rozmaring
Bevásárlólistához adom

A csirkecombokat sózzuk, borsozzuk, minden oldalukat megpirítjuk az olajon, és félretesszük. Ugyanebben az edényben a felaprított hagymát és fokhagymát jól lepirítjuk, majd felöntjük 100 ml vízzel, és megszórjuk a köménnyel és a pirospaprikával. Ezután jöhet hozzá a feldarabolt paprika, majd 8-10 perc után a felkockázott paradicsom is. Sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk a kakukkfűvel és a rozmaringgal. Amikor a paradicsomok levet eresztettek, akkor visszapakoljuk a csirkecombokat, felöntjük kevés vízzel, és puhára pároljuk a húst.  

Lecsós csirkecombok

Ha tetszett a Lecsós csirkecombok receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások