Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+

A pisztránghoz

2 db pisztráng
só, bors
1 db citrom
liszt a panírozáshoz
olaj
50 g vaj
2 ek szeletelt, pirítatlan mandula
100 ml fehérbor
1 csokor friss petrezselyem

A krumplihoz

5 - 6 szem krumpli
1 csokor friss kapor
20 g vaj
pár csepp citromlé
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Pisztráng molnárné módra

Óriási klasszikus ez a pisztráng, de vajon milyen gyakran csináljátok meg otthon? Ne féljetek tőle, nem kell órákig a konyhában állni miatta!
Kipróbáltam, jóóó lett!
9
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+

A pisztránghoz

2 db pisztráng
só, bors
1 db citrom
liszt a panírozáshoz
olaj
50 g vaj
2 ek szeletelt, pirítatlan mandula
100 ml fehérbor
1 csokor friss petrezselyem

A krumplihoz

5 - 6 szem krumpli
1 csokor friss kapor
20 g vaj
pár csepp citromlé
Bevásárlólistához adom

A pisztrángot kívül-belül sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk pár csepp citromlével, lisztbe forgatjuk, és egy kevés olajon aranybarnára pirítjuk úgy, hogy közben belerakjuk a vaj felét. Ha megsült, kiszedjük, és a visszamaradt zsiradékon elkezdjük lepirítani a mandulát. Rárakjuk a maradék vajat, a fehérbort és a petrezselymet, és összerottyantjuk. 

Pisztráng molnárné módra

A krumplit sós vízben megfőzzük egészben, majd egy serpenyőben elkezdjük egy kevés olajon pirítani. Hozzáadjuk a vajat, a felaprított kaprot, pár csepp citromlevet, és a halat ezzel a krumplival és a mandulás mártással tálaljuk.

Ha tetszett a pisztráng molnárné módra, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Bejön a stúdió karácsonyi dekora is? Mindent beszerezhettek a H&M Home karácsonyi kínálatából!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások