Cukormentes
Hozzávalók
- 300 g liszt
- 150 g teljes kiőrlésű liszt
- 10 g sütőpor
- 1 csipet só
- 1 tk fahéj
- 6 - 7 db őszibarack
- 4 db tojás
- 50 ml olaj
- 170 g xilit
- 80 g olvasztott vaj
- 2 tk vanília aroma vagy 1 csomag vaníliás xilit
- 150 ml joghurt
Hozzávalók
- 300 g liszt
- 150 g teljes kiőrlésű liszt
- 10 g sütőpor
- 1 csipet só
- 1 tk fahéj
- 6 - 7 db őszibarack
- 4 db tojás
- 50 ml olaj
- 170 g xilit
- 80 g olvasztott vaj
- 2 tk vanília aroma vagy 1 csomag vaníliás xilit
- 150 ml joghurt
A liszteket, a sütőport és a sót összekeverjük, majd kiveszünk belőle egy evőkanállal, amit összekeverünk a fahéjjal. A barackot cikkekre vágjuk, és összeforgatjuk a fahéjas-lisztes keverékkel. A tojást, az olajat, az édesítőt, a vajat, a vaníliát és a joghurtot is összekeverjük, majd beleforgatjuk a lisztes keveréket, végül a lisztezett barackot is. Kicsit sűrű masszát kell kapnunk, amibe picit nehezebb belekeverni a barackot. A tepsit sütőpapírral kibéleljük, beleöntjük a masszát, és 180 fokra előmelegített sütőben 40-45 perc alatt megsütjük.
Ha tetszett a cukormentes őszibarackos kevert süti receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!
BECSÜLT TÁPÉRTÉK
Becsült tápérték egy főre:
Fehérje: 11 g
Szénhidrát: 166 g
Zsír: 58 g
Kalória: 1283 kcal
Becsült tápérték összesen:
Fehérje: 10.8 g
Szénhidrát: 166.04 g
Zsír: 58.41 g
Kalória: 1282.52 kcal