Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Ez nagyon kemény menet lesz” – Sárközi Ákos kialakította középdöntős csapatait

Az eredményhirdetés után a séfnek el kellett döntenie, hogy kik főzzenek majd együtt a verseny következő szakaszában. Ha kíváncsi vagy, kik kerültek egy csapatba, nézd meg a videót!

Ázsia ízvilága elevenedik meg Jenő fogásában

Hetente új receptekkel jelentkeznek a Konyhafőnök közkedvelt zsűritagjai, Zé és Jenő. Éld át, milyen lehet VIP-nek lenni és készíts el hozzá minden receptet!

„Ebben a sorozatban a nőiességét kellett megfognom” – Pásztor Virág Berényi Timi új oldalát mutatja meg

Amikor utoljára láthatták a nézők Berényi Nóra lányát, még egy fiatal, makacs és ambíciókkal teli kamaszlány volt. A színésznő viszont elárulta, hogy a vadonatúj sorozatban Timi már nem teljesen ugyanolyan, mint volt. A Ki vagy te című krimisorozat első epizódja már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

Lali megszívatta Kareszt: Egy ajándékot hagytam neked a vécében

A mulatós sztár bosszút állt barátja egész napos heccelése után, és este egy kellemetlen meglepetéssel tört borsot Karesz orra alá. 

„Hozzám jössz feleségül?” – Zámbó Jimmy felteszi a nagy kérdést szeretőjének

A Király negyedik részében megelevenedik az InterPOP fesztivál – ahol Jimmy is fellép –, előkerül egy modell szerződés, majd egy lánykérésre is sor kerül. Keresd a sorozatot az RTL+ streamingszolgáltató kínálatában!

Donát már elfogadta szüleit úgy, ahogy vannak – csodának tartja a látássérült házaspár, hogy egészséges gyermekük született

Fejes Nelli és Fejes Gábor mindketten súlyosan látássérültek, de ez sem akadályozta meg őket abban, hogy gyereket vállaljanak. Futópartnerekből lettek szerelmesek, majd házastársak. 13 hónapos, életvidám kisfiuk most kezdi el csak igazán felfedezni a világot. Donát makkegészséges, és máris szívesen segít nekik, ha valamit nem találnak.

A mi kis bakink – Ilyen, amikor Csuja Imre véletlenül bekapja a kelléket – 7. évad 1. rész

Törőcsik Franciska nem is nevethetett volna őszintébben, amikor Csuja Imre elrontotta az egyik jelenetet. Nézd meg a forgatás legviccesebb pillanatait, és kövesd A mi kis falunk legújabb részeit minden szombat este 20:00-kor az RTL-en!

„Ne üvöltsél már” – Járai Máté és Fésűs Nelly egymásnak esnek a Középdöntőben

A csapatos feladatok feszültsége még a régi barátságokat is felülírja? A Középdöntőben mindenki arra koncentrál, hogy megfeleljen a séfek elvárásainak, ez pedig nem várt vitákat okoz. Ha kíváncsi vagy rá, hogy mit hoz ki Mátéból és Nellyből a versenyszellem, nézd meg A Konyhafőnök VIP következő adását 20 órától az RTL-en!

Ezeket láttad már?