Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Kettel-Fülöp Flórának Sárközi Ákos tanította meg, hogy higgyen magában

Kettel-Fülöp Flóra több hullámvölgyön ment keresztül a verseny során, amelyek közül az egyik a mentorához, Sárközi Ákoshoz köthető. A legnehezebb pillanatai mellett a séfkabáttal járó elvárásokról is mesélt, és elárulta, hogy melyik két versenyző ellen állna ki szívesen a Fináléban.

Kurta Zsuzsa: Nagyon sokszor szétestem fejben

Bár voltak nehéz pillanatai, egyenes úton érkezett a Döntőbe Kurta Zsuzsa, ugyanis egyszer sem került rá a fekete kötény. A Konyhafőnök alatt nemcsak tudást gyűjtött, hanem a főzést is még jobban megszerette. A versenyben átélt élményei mellett arról is mesélt, hogy mi az a praktika, amit Fördős Zétől lesett el.

Miklósa Erika férje megtréfálta Curtist

A Válogató szünetében Curtis felelevenítette az iskolás éveit, majd mikor szóba jött a sport, Miklósa Erika a férjéről mesélt, aki egyszer borsot tört Curtisék orra alá. „Akkoriban fogyasztottam alkoholt, ott sok minden kimaradt” – mondta a rapper, aki nem igazán emlékezett a történtekre.

Trokán Nóri nem ismerte fel a The Voice versenyzőjét, akivel 4 évig szinte együtt élt

Ruzsik Katalin és Trokán Nóri egyszerre jártak a Színház- és Filmművészeti Főiskolára, mégsem ismerte fel a hangjáról. Egyik coach sem nyomott gombot az énekes-színésznőnek, amit végül Nóri és Miklósa Erika is megbánt. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Balogh Levente kifizette a földrajztanár elköltött megtakarítását – Cápák között Online Pitch

Mándli Péter a NapiSzámláló alkalmazással érkezett a Cápák elé. 2016 nyarán kezdett el érdekességeket gyűjteni, majd ezeket számokhoz fűzte. Célja, hogy rendhagyó módon tanítsa az embereket, ezért úgy döntött, 2023-ban elindítja webapplikációját. Ennek fejlesztéséhez most 5 millió forintra lenne szüksége, amiért cserébe 20 százalékos tulajdonrészt ajánlott fel a vállalkozásából.

Gesztesi Károly fia: Nem tudtam nem úgy elképzelni őt, mint aki most ott van Jézusnál

Gesztesi Károly szerette volna az egész Bibliát hangoskönyvként kiadni, de halála közbeszólt és már nem fejezhette be életének egyik legfőbb művét. Gesztesi Károly 2016-ban tért meg és a Biblia, valamint a hit segítségével küzdött a józanságért. Ezen az úton fiú gyermekei sem hagyták magára, akik jelenleg is az egyik fővárosi teológusképző főiskolán igyekeznek elsajátítani a Szentírás bölcsességeit és tanításait. Legidősebb fia, Máté pedig gondoskodott róla, hogy édesapja szellemi öröksége végül eljuthasson az emberekhez.

Pusztai Zsombor nem barátkozni jött a Survivorbe, de a győzelemért még erre is hajlandó

A 25 éves Pusztai Zsombor gyerekkora óta tudja, hogy többre hivatott, mint egy unalmas élet. Éppen ezért is jelentkezett a Survivorbe, hogy a benne lévő tűz végre kitörhessen és megszerezze a győzelmet. Extra interjúnkban azt is bevallotta, hogy számára az egyéni játéka a legfontosabb, de az előrejutás érdekében mindent belead majd, hogy a társai megkedveljék.

Joe: Mindketten sérültünk, tele voltunk fájdalommal, hálásak vagyunk, hogy jöttünk egymás életébe

„Biztosak vagyunk benne, hogy életre szóló élmény lesz számunkra” – mondta a Nyerő Párosról Hrovatin Csenge, Joe – azaz az Éjjel-Nappal Budapestből ismert Varga Miklós – menyasszonya. Míg Csenge a pókoktól retteg, Joe-nak a tériszony a legsúlyosabb fóbiája, már az ötödik emeletről lenézve is bizsereg a teste. A páros egy forgatáson ismerkedett meg, de Joe álmaiban sem gondolta volna, hogy Csenge egyszer a menyasszonya lesz.

Ezeket láttad már?