A mogyorós tészta elkészítéséhez a vörös és fokhagymákat szeletekre vágjuk. A kaliforniai paprikát, a lila káposztát és a sárgarépát csíkokra, az újhagymát karikákra vágjuk. Felforrósítunk egy wokot, és a szezámolajon pár perc alatt jól lepirítjuk az összes zöldséget, közben sózzuk, borsozzuk őket, és rászórjuk az őrölt gyömbért is.
A spagettit bő, sós vízben kifőzzük, majd a zöldséghez adjuk, megszórjuk szezámmaggal és apróra vágott földimogyoróval. Az öntethez a mogyoróvajat kicsit megmelegítjük, így könnyebb összekeverni a többi hozzávalóval. Az öntet mehet a tésztára, ami melegen, de hidegen, salátának is tökéletes.

- Elkészítési idő: 25 perc
Egy jól megpakolt húsmentes tészta a legegyszerűbb és talán legjobb választás, ha vega vagy vegán étkezésre szánjátok magatokat. Ezeket a recepteket is próbáljátok ki!
Chili oil noodles, avagy a chilis-olajos ázsiai tészta