A karamellizált hagymához a hagymákat vékonyan felszeleteljük, és az olajon elkezdjük pirítani, közben sózzuk, borsozzuk. Viszonylag alacsony lángon addig pirítjuk, amíg szép krémes és karamellizált lesz. Félidőben megszórjuk aprított kakukkfűvel, és balzsamecettel ízesítjük.
A padlizsánból 1 cm-es szeleteket vágunk, összekeverjük a többi hozzávalóval, és hagyjuk kicsit állni benne néhány percig, majd oldalanként 3-4 percig pirítjuk a grillen, és leszedjük.
A majonéz hozzávalóit egy aprítógépben lezúzzuk. Az elfelezett bucikat és a sajtokat is a grillre dobjuk, és aranybarnára pirítjuk őket.
Tálalásnál a buci alját megkenjük a majonézzel, erre jöhet egy kevés hagymalekvár, néhány szelet padlizsán, a grillsajt, és végül a rukkola, majd sült édesburgonyával tálaljuk.

- Előkészítési idő: 20 perc
- Elkészítési idő: 40 perc
- Összesen: 60 perc