Hirdetés

Durbincs „al cartoccio”

Hozzávalók

1 - 2
főre
+
1 db durbincs
só, bors
200 ml fehérbor
500 ml halalaplé
5 - 6 szem fekete olajbogyó
5 - 6 szem koktélparadicsom
2 - 3 ág kakukkfű
2 ág rozmaring
2 - 3 szál bazsalikom
2 gerezd fokhagyma
10 szem kapribogyó
100 ml olívaolaj
1 ek vaj
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Durbincs „al cartoccio”

Az „al cartoccio” fóliában készültet jelent - ezzel a technikával egy rendkívül omlós, aromatizált ételt készíthettek. A lényege, hogy minden egy kis, saját kezűleg meghajtogatott fóliatasakba készül el, és így gyakorlatilag az összes íz bent ragad egy helyen. Durbincs helyett kipróbálhatjátok persze mindenféle más hallal is, szuperül fog működni!
Kipróbáltam, jóóó lett!
2
Hibát találtam
Hirdetés

Hozzávalók

1 - 2
főre
+
1 db durbincs
só, bors
200 ml fehérbor
500 ml halalaplé
5 - 6 szem fekete olajbogyó
5 - 6 szem koktélparadicsom
2 - 3 ág kakukkfű
2 ág rozmaring
2 - 3 szál bazsalikom
2 gerezd fokhagyma
10 szem kapribogyó
100 ml olívaolaj
1 ek vaj
Bevásárlólistához adom

A halat sózzuk, borsozzuk, majd a többi alapanyaggal együtt egy meghajtogatott fóliazsákba helyezzük, lezárjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 25-40 perc alatt készre sütjük. A hal méretétől függ az idő. Ha megszúrjuk egy villával, és úgy megy bele, mint forró kés a vajba, akkor elkészült a hal.

A fóliatasak elkészítése
A hal elkészítése
Durbincs „al cartoccio”

Ha tetszett a durbincs „al cartoccio” receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások