Hozzávalók
- 1 db durbincs
- só, bors
- 200 ml fehérbor
- 500 ml halalaplé
- 5 - 6 szem fekete olajbogyó
- 5 - 6 szem koktélparadicsom
- 2 - 3 ág kakukkfű
- 2 ág rozmaring
- 2 - 3 szál bazsalikom
- 2 gerezd fokhagyma
- 10 szem kapribogyó
- 100 ml olívaolaj
- 1 ek vaj
Hozzávalók
- 1 db durbincs
- só, bors
- 200 ml fehérbor
- 500 ml halalaplé
- 5 - 6 szem fekete olajbogyó
- 5 - 6 szem koktélparadicsom
- 2 - 3 ág kakukkfű
- 2 ág rozmaring
- 2 - 3 szál bazsalikom
- 2 gerezd fokhagyma
- 10 szem kapribogyó
- 100 ml olívaolaj
- 1 ek vaj
A halat sózzuk, borsozzuk, majd a többi alapanyaggal együtt egy meghajtogatott fóliazsákba helyezzük, lezárjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 25-40 perc alatt készre sütjük. A hal méretétől függ az idő. Ha megszúrjuk egy villával, és úgy megy bele, mint forró kés a vajba, akkor elkészült a hal.
Ha tetszett a durbincs „al cartoccio” receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!