Hirdetés

Ázsiai karaj baconös kelbimbóval

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Laura mindennél jobban szeretne már anya lenni, a társaságban pedig új fronton robbant ki a háború

Laura és férje orvoshoz mentek, hogy kiderítsék, lehet-e gyerekük. Felmerült a lombikbébiprogram is ötletként, amiről Zsuzsi véleményét kérte ki a témában, akinek a bensőséges beszélgetés előtt katasztrofális problémákkal kellett megküzdenie a gyermekeinek rendezett évkezdő parti kapcsán. Mindeközben Paulináék szüreti bálra hívták barátnőiket – a konfliktus elkerülése érdekében – Zsuzsi kivételével, aki nem volt jelen, így is vitát robbantott ki.

Előzetes: Zsuzsi pezsgővel önti nyakon Paulinát (12.08)

Paulináék leülnének Zsuzsival beszélni, de ismét katasztrófába torkollik a próbálkozás. A feszültség ráadásul ezután sem enyhül: Zsuzsi egy pohár pezsgővel nyilvánítja ki álláspontját a vakarószalont üzemeltető Paulinával szemben. A Város Királynői pénteken 19:45-kor folytatódik az RTL-en!

„Ilyenkor már csak lakkozzuk a vázát, nem festjük” – így készül az utolsó Sztárbox-meccsére Árpa Attila és Brasch Bence

Kiderül, hogy mit üzen egymásnak a végső összecsapás előtt utoljára a Sztárbox két nehézsúlyú versenyzője, Árpa Attila és Brasch Bence. Talán az egyik legizgalmasabb mérkőzés lesz a két óriás meccse, ahol ütésekből nem lesz hiány. Brasch Bence régóta űzi ezt a sportot, Árpa Attilának viszont 7 hónapja volt eljutni idáig. A versenyzők mellett az edzőiket is megismerhetik.

Az athéni kiruccanáson bombaként repült a pezsgő, míg Laura Magyarországon tervezgette divatbemutatóját

Czeglédi Laura lázban égve tervezgeti divatbemutatóját, amihez már csak egy apró, de igen fontos hozzávaló hiányzik. Mindeközben többen visszamondták az athéni nyaralást, hogy ki ne robbanjon egy újabb front a konfliktusban. A baj viszont így sem kerülte el A Város Királynőit: Zsuzsi egy pohár pezsgővel fejezte ki véleményét Paulináról.

Exkluzív interjút adott a Fókusznak Ilona, aki csaknem 60 évesen megszülte a saját unokáját

Dani még csak 2 és fél hónapos, érkezesére szülei több mint 6 évig vártak. Anyukája sokáig természetes úton szeretett volna teherbe esni, később pedig többször is mesterséges megtermékenyítéssel próbálkoztak párjával. De azt nem gondolták, hogy a gyermekáldás így fog bekövetkezni.

„Nagyon tudja, hol kell egy lányt megérinteni” – Szani Arni vonzerejéről mesélt

Szani és Arni a Szent Gellért téren együtt nézték meg, hogyan készül a képeikkel és homokkal dekorált buszmegálló. „Nem gondoltam volna, hogy ilyen lesz valaha az életemben” – mondta Szani, akinek a mai napig meglepő, amikor vezetés közben egyszer csak meglátja a fotóját az óriásplakátokon. Az Éden Hotel játékosai a luxushotelben kibontakozó kapcsolatukról és az egymás iránti vonzalmukról is meséltek a megállóban, illetve azt is elárulták, szerintük taktikával vagy őszinteséggel érdemes-e játszani az Éden Hotelben.

Gödöllőre tényleg repülő szánnal érkezett a Mikulás – Tamás évek óta csal mosolyt a gyerekek és a járókelők arcára

Tardy Tamás a világon egyedülálló módon köszönti december 6-át, már hatodik éve, hóban és fagyban is (idén éppen latyakban). Gödöllő felett ugyanis évek óta felbukkan a Mikulás és a szánja, ebben pedig Tamásnak is nagy szerepe van. A Fókusznak elárulta, hogyan lepte meg a település óvodásait idén, sőt azt is elmesélte, hogyan reptette meg Süsüt a sárkányt, és hogyan vitt jótékonyságból kerekesszékes embereket a felhők fölé. 

„Felhúztam kicsit a bikinimet, alig tudtam visszarakni a mellemet” – a lányok erotikus tánccal hevítették fel a srácokat

A lányok egy szál bikiniben pezsdítették fel a hangulatot, és persze a srácokat is. Fanni a melleit tolta Lovi arcába, Csenge a súlyzókkal lejtett szexi táncot, viszont amikor Zsófi beleült Lovi ölébe, történt egy kis baleset…

Ezeket láttad már?