Hirdetés

Baconös juhtúróval töltött rántott karaj

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Balogh Levente lánya elszólta magát: Szerintem apa nem is tudja, de anya előtt lebuktunk

Az álommelóban Balogh Szimóna is feltűnt, aki büszkén tekint édesapja népszerűségére. A pszichológusnak tanuló lány kap hideget-meleget – vannak, akik azzal vádolják, neki csak megszületni volt nehéz, azonban ezt alaposan megcáfolta, amikor az rtl.hu-nak elmesélte, milyen volt az ásványvízkirály gyermekeként felnőni. A beszélgetés közben egy apró titok is kicsúszott a száján, amiről még apukája, Balogh Levente sem tudott – eddig. 

„Ez a nagy angliai álom, hogy én itt vagyok és takarítok?” – a kiköltözött magyarok elmondták, miért nem akarnak hazajönni

Van, aki kalandvágyból, más kétségbeesve hagyta el Magyarországot. Van, aki három hónap alatt megtalálta a helyét, más pedig még most is keresi, mégsem akar hazaköltözni. A Fókusz riportja arra keresi a választ: mit jelent az otthon és a haza az angliai magyarok számára. Jöjjenek az érvek és a vélemények az Egyesült Királyságban élő magyaroktól arról, ki hogyan látja a külföldi élet előnyeit és hátrányait, ki hogyan élte meg a kiköltözést, azt, hogy Magyarországtól többezer kilométerre más nyelv, más hagyományok és más szabályok érvényesek.

„Amikor a doki közölte, hogy négyes, végstádium, hát, ott azért lefőtt a kávé” – a Fókusz történetének egyik legmegrendítőbb vallomása

Négy évvel ezelőtt végstádiumban lévő rákbetegnek nyilvánították Timándi Gergelyt, aki akkor még csak harmincéves volt. A diagnózis szerint a szervezetében már szinte mindenhol áttétes daganat volt. Timó most 34 éves, túl van 12 kemoterápiás kezelésen, tünetmentes. Úgy érzi, egészségesebb, mint valaha – ezt a legfrissebb, tökéletes vérképe is alátámasztja. Idáig azonban hosszú út vezetett.

Műhasból, műbabát, művérrel összekenve – megmutatjuk, hogyan forgatták a Mellékhatás császármetszés jelenetét

A Mellékhatás központi témája a gyermekáldás, így a sorozat alkotóinak egyértelmű volt, hogy amikor ez a vágyálom beteljesül, a lehető leghitelesebben mutatják meg azt. Kata és Zsolt kisbabája császármetszéssel születik, amihez például szükség volt egy speciális hasra. A köldökzsinórból több verzió is készült, többek között azért, hogy el is tudják vágni. A sorozatban használt műbaba ára egy házéval vetekszik, éppen ezért ők csak bérelték a „csecsemőt”. A jelenetek alatt folyamatosan foglalkozni kellett vele, hol azt kellett elérni, hogy könnyedén csusszanjon ki a pocakból, hol pedig művérrel kellett bekenni, hogy igazinak hasson.

„Legszívesebben föl se kelnék már az ágyból” – az éberkómában fekvő Katalin édesanyjának egyre kilátástalanabb a helyzete

Tíz éve gyökeresen megváltozott Éva élete, amikor kiderült, lánya agyát egy baktérium támadta meg, miután átesett egy műtéten. A kórház ellen kártérítési pert indított, de az ítélőtábla szerint nem hibázott az intézmény. A műtét óta unokáit édesapjuk neveli, aki néhány éve beperelte a kómában fekvő Katalint és a nagymamát is, amiért nem fizetnek gyerektartást. Katalin édesanyja tíz éve mindent megtesz a lányáért aki azóta is éber kómában fekszik. 

Ilyen még nem volt! Ő a Tippelj és vidd el! eddigi legpechesebb játékosa

Krisztián egy elektromos robogóért szállt versenybe a Tripla X játékban, azonban a szerencse nem állt mellé. Istenes Bence szerint a játékos nem választott jó technikát a labdák húzásakor. A vetélkedő házigazdája viccesen azt is megjegyezte, hogy talán akkor sikerrel járt volna, ha bedugja a fejét a gömbbe, és a szájával választja ki a focilabdákat.

RTL Karrier

Az alábbi munkakörökbe keresünk kollégákat az RTL Magyarországnál. Amennyiben akad köztük olyan, amit hozzád illőnek érzel és megfelelsz a feltételeknek, jelentkezz! 

„Gusztustalan vagy és haljál meg” – így sértegették Opitz Barbit és Greget, akiket a torkuk elvágásával fenyegettek

Néhány percre eltűnt a rózsaszín köd Barbi és Greg körül, ugyanis egy budapesti bevásárlóközpontban megtámadták Opitz Barbit és egyik legjobb barátját, Einwiller Gregort vagyis a magyar Ken babát. Barbi az elmúlt hetekben nem volt túl jó passzban, ezért Greg vállalta, hogy elmeséli mi történt.

Ezeket láttad már?