Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Péter, Zsolt és Misi gazdát azóta is elhalmozzák ajánlatokkal a nők: már az első csókból kiderül, ki mennyire bevállalós

A műsor óta is rengeteg ajánlatot kapnak a gazdák társkereső nőktől, azt mondják, így sokkal könnyebb lett megtalálni az igazit. Péter, Zsolt és Misi továbbra is tartják a kapcsolatot, „klubot alapítottak”, és bár a műsor már véget ért, a legkevésbé sem unatkoznak. Egy szakkiállításon mondták el, mi minden történt velük tévés szereplésük óta.

„Ez okoskodás” – nem nyerte el a Cápák tetszését a vállalkozók szokatlan ajánlata, Balogh Petya mégis beszállt

Mind az öt befektető beszállt volna a DIVERZUM-ba 2-2 százalékkal, összesen 20 millió forinttal, Balogh Petya és Lakatos István pedig külön-külön is ajánlatot tettek. A fiatal vállalkozók ezért elvonultak, hogy döntsenek, azonban miután visszatértek, egy meglepő ajánlattal rukkoltak elő.

Múcska Gergőre rátalált a szerelem? A gazda sejtelmesen nyilatkozott egy új lányról, és azt is elárulta, mi van most Ninivel

Úgy tűnik, rátalált a szerelem a Házasodna a gazda 4. évadának legfiatalabb társkeresőjére. Múcska Gergő a műsorban is mindent megtett azért, hogy boldog lehessen a kiválasztott lány oldalán, ám akkor ez mégsem jött össze neki. Nemrég pedig a Celeb vagyok, ments ki innen! című realityben Molnár Ninivel kerültek közelebb egymáshoz – Gergő most többek között azt is elárulta, milyen a kapcsolatuk azóta a fővárosban élő modell-lel.  

Itt lehet jelentkezni a The Voice-ra!

Jelentkezz az RTL új tehetségkutató showműsorába, a The Voice-ba!

Magyarországon minden 10. percben kórházba kerül egy beteg szélütés miatt – Praxis 2022-11-30

Magyarországon évente közel 50 ezren kapnak stroke-ot. Minden 10. percben pedig egy beteg kerül kórházba agyvérzés miatt. Talán még megrendítőbb, hogy szélütés következményeként fél óránként meghal egy ember hazánkban. Ezért mindennél fontosabb, hogy időben felismerjük a jelentkező tüneteket.| Elterjedt vélekedés a hazai köztudatban, hogy a kalcium természetes módon és rendkívüli hatékonysággal enyhítheti az allergiás tüneteket. Tévhit, méghozzá a veszélyesebb fajtából. De mit tegyünk, ha jelentkezik egy roham?

„Nincs benne az ábécében az ly, nem visztek rá!” – TikTok-trend lett abból, amit VV Anita a Fókusznak bizonygatott

Önálló életre kelt a Fókusz egyik riportja a TikTokon. Már 800 ezren nézték meg azt a videót, amelyben riporterünk a Való Világ 11 kiesőjét, Anitát próbálja meggyőzni arról, hogy az „ly” létező betű a magyar ábécében.

Tornacsarnok nagyságú szuperszámítógéppel a négynapos előrejelzésért

Bizonyára kevesen hallottak még az Európai Középtávú Előrejelző Központról, noha a telefonunkra pillantva mindennap élvezhetjük áldásos tevékenységét. Az egyre pontosabb időjárás-előrejelzéshez egyre nagyobb gépek kellenek, az európai központé akkora, mint egy tornaterem, egymillió processzor van benne, amelyek egyetlen másodperc alatt 30 billiárd (milliószor milliárd) számítást képesek elvégezni. Mindezt azért, hogy már 4 napra előre megközelítőleg pontos előrejelzést adhassanak a meteorológusok. 

„Én egy kisegér vagyok, nem pedig egy Cápa?” – Lakatos István meglepő ajándékot kap a vállalkozóktól

A testvérpár személyre szabott ajándékkal készül a Cápáknak. Míg Balogh Petya egyből belebújik a kapott meglepetésbe, Lakatos István először meglepődve fogadja a neki szánt csomagot. További részletek vasárnap 19 órától a Cápák között következő részében.

Ezeket láttad már?