Hirdetés
Húsvéti menü

Labancpecsenye

Hozzávalók

2
főre
+
600 g csont nélküli sertéskaraj
só, bors
2 ek mustár
100 g prágai sonka
150 g trappista sajt
1 tk pirospaprika
3 ek liszt
3 ek olaj
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Labancpecsenye

Ez az a kaja, amiről már sülés közben is tudni lehet, hogy irtózatosan finom lesz, mert isteni mustáros sült húsillat fog terjengeni a konyhában, ami miatt alig győzöd majd kivárni, hogy végre készen legyen. :)
Kipróbáltam, jóóó lett!
3
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+
600 g csont nélküli sertéskaraj
só, bors
2 ek mustár
100 g prágai sonka
150 g trappista sajt
1 tk pirospaprika
3 ek liszt
3 ek olaj
Bevásárlólistához adom

A karajt 2-3 centi vastag szeletekre vágjuk, majd kilapítjuk kb. fél centisre. Mindkét oldalát alaposan sózzuk, borsozzuk, és megkenjük a mustárral, majd 1 órára hűtőbe tesszük. A hússzeletek egyik felére teszünk egy szelet sonkát, egy szelet sajtot és ráhajtjuk a másik felét, majd 2-3 helyen összetűzzük.

A labancpecsenye tálalása

A paprikával elkevert lisztbe forgatjuk a töltött húsok mindkét oldalát, majd sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és megkenjük az olajjal. 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük 35-40 percre, majd krumplipürével tálaljuk.

Ha tetszett a labancpecsenye receptje, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások