A mexikói sertéskaraj elkészítéséhez először a hússzeletekkel foglalkozunk. A karajszeleteket enyhén kiklopfoljuk, és sózzuk, borsozzuk. Olajat melegítünk egy serpenyőben, és erős hőfokon, kb. 1-1 perc alatt kérgesítjük a hússzeleteket, majd egy tepsibe tesszük őket. A serpenyőbe öntünk 100 ml vizet, felkapatjuk vele a leragadt pörzsanyagot, és a tepsibe öntjük.
A hús mindkét oldalát megszórjuk a fűszerkeverékkel, ráborítjuk a darabolt paradicsomot, elterítjük rajta, majd megszórjuk a babbal és a kukoricával is. A tetejét megszórjuk a reszelt sajttal, és betesszük a 200 fokra előmelegített sütőbe kb. 15 percre, amíg a sajt szépen rá nem pirul a tetejére. Rizzsel tálaljuk.

- Elkészítési idő: 20 perc
- Sütési idő: 15 perc
A karaj az egyik legkirályabb húsrész, annyira sokféle módon felhasználható. A mi kedvenc karajos receptjeinknek se szeri, se száma, de ezeket mindenkinek ajánljuk!
Tepsis mustáros karaj zellerrel és krumplival