Hozzávalók
- 500 g csirkemáj
- 20 ml olaj
- 200 g vöröshagyma
- 1 púpozott tk paradicsompüré
- 4 gerezd fokhagyma
- ½ tk őrölt kömény
- 2 tk majoranna
- ½ tk bors
- 1 csapott tk só
- 1 csapott ek pirospaprika
- 1 ek keményítő
- 2 dl víz
Hozzávalók
- 500 g csirkemáj
- 20 ml olaj
- 200 g vöröshagyma
- 1 púpozott tk paradicsompüré
- 4 gerezd fokhagyma
- ½ tk őrölt kömény
- 2 tk majoranna
- ½ tk bors
- 1 csapott tk só
- 1 csapott ek pirospaprika
- 1 ek keményítő
- 2 dl víz
Egy serpenyőben olajat hevítünk és lepirítjuk rajta a paradicsompürét. A vöröshagymát szeletekre vágjuk és a paradicsomos alaphoz adjuk.
A serpenyőbe tesszük a vékony szeletekre vágott fokhagymát, a májat és pirítani kezdjük. Az egészet megszórjuk őrölt pirospaprikával, köménnyel, majorannával, sóval és borssal. Miután a májat lepirítottuk, hozzáadjuk a keményítőt, a vizet és az egészet összeforgatjuk. Kb. 5-10 percen keresztül főzzük, majd végül főtt burgonyával tálaljuk.