Hirdetés
Green Kitchen

Nagyon szaftos resztelt máj

Hozzávalók

500 g csirkemáj
100 ml olaj
200 g vörös hagyma
1 púpozott tk paradicsompüré
4 gerezd fokhagyma
½ tk őrölt kömény
2 tk majoranna
½ tk bors
1 csapott tk só
1 csapott ek pirospaprika
1 db paradicsom
1 ek keményítő
2 dl víz
Bevásárlólistához adom
Hirdetés

Nagyon szaftos resztelt máj

Pofonegyszerű kaja, de tényleg. Percekben mérhető az idő, amíg elkészítitek, de egy valamit vegyetek véresen komolyan: ez az étel akkor finom, ha szaftos. Vagyis ha SZAFTOS. Nagyon. Na irány főzni!
Kipróbáltam, jóóó lett!
64
Hirdetés

Hozzávalók

500 g csirkemáj
100 ml olaj
200 g vörös hagyma
1 púpozott tk paradicsompüré
4 gerezd fokhagyma
½ tk őrölt kömény
2 tk majoranna
½ tk bors
1 csapott tk só
1 csapott ek pirospaprika
1 db paradicsom
1 ek keményítő
2 dl víz
Bevásárlólistához adom

Hirdetés

resztelt_maj.jpg

Egy serpenyőben olajat hevítünk és lepirítjuk rajta a paradicsompürét. A vöröshagymát szeletekre vágjuk és paradicsomos alaphoz adjuk. 

A serpenyőbe tesszük a vékony szeletekre vágott fokhagymát, a májat és pirítani kezdjük. Az egészet megszórjuk őrölt pirospaprikával, köménnyel, majorannával, sóval és borssal. Miután a májat lepirítottuk, a paradicsomot kis kockákra vágva keverjük bele, és rottyantsuk össze. Hozzáadjuk a keményítőt, a vizet és az egészet összeforgatjuk. Kb. 5-10 percen keresztül főzzük, majd végül főtt burgonyával tálaljuk. 

img_8586_1.jpg

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások