Hirdetés

Sült csirkecomb karalábés vajmártással

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Mi történik a megmaradt alapanyagokkal A Konyhafőnökben? Fördős Zé most elárulja!

Rengetegen kérdezik a műsorral kapcsolatban, hogy vajon mit csinál a stáb a maradékokkal. Zé végigvette a húsok összes lehetséges felhasználását, sőt a kulisszák mögé is benézhettünk, ahol A Konyhafőnök háttérséfje bemutatta, mit készített a megmaradt egész csirkékből.

Osváth Zsolt azonnal Ripli Zsuzsihoz rohant az eredményhirdetés után

A Középdöntő kapujában a színésznő és egykori csapattársa, Nagy Viktor álltak a zsűri előtt, hogy megtudják, melyikük mehet fel a galériára. Miután Zé kimondta a nevet, Zsolti nem bírt a galérián maradni és az általa hátráltatott Zsuzsi nyakába borult.

Átjáróház – egy túlvilági szerelem története

Végre a mozikba került a fantasy elemekkel átszőtt szerelmes történet. Madarász Isti alkotásában Krisztián barátnője, Ági baleset áldozata lesz, szerelmük azonban a lány halála után is kitart. A koronavírus-járvány miatt a forgatás többször leállt, így volt idő csiszolni a történeten és a trükkökön is. Az Átjáróházban a fiatal színészek mellett szerepet kapott Kútvölgyi Erzsébet és Kulka János, kisebb szerepekben feltűnik Galla Miklós, Miller Dávid és a Pamkutya tagjai is.

Tervezője után Anna babájának hívták Amerikában a forradalmi csuklós Ikarust – bemutatjuk azokat, akinek a legendás járműveket köszönhetjük

Az Ikarusokról naponta lehetne filmet készíteni, sok embert érdekel a világhírű magyar márka története, még mindig hatalmas a rajongótábora itthon és külföldön. A XXI. század is többször foglalkozott a gyárral és a különböző típusokkal. A „faros” vagy a 200-as család különböző típusai még 2022-ben is szemet gyönyörködtetőek, de úgy döntöttük, hogy a hétfői adásban, nem a járművek, hanem a dolgozók lesznek a központban. Maguk az ikarusosok.

Ha van rajta sapka az a baj, ha nincs, akkor meg az – a drágább üzemanyag is jobb a hiánynál?

Az ársapka kedd éjszaka óta a múlté, de ez nem jelenti azt, hogy egy csapásra véget ért az üzemanyagmizéria. Bár a kutak előtt eltűntek a kígyózó sorok, ettől még nincs könnyű dolga annak, aki tankolni szeretne. Rengeteg a csontszáraz töltőállomás, továbbra is sokat kell keresgélni, hogy az ember benzinhez vagy dieselhez jusson. A benzinkutasok szerint a következő két napban konszolidálódik a helyzet a kutak körül – az energetikai szakértők azonban úgy látják, a piac csak január-február környékén áll helyre.

Dobos Evelin krumplihámozásra fogta be a Michelin-csillagos Rácz Jenőt

A piros csapat elfelejtette, hogy bármikor kérhetik mentoruk segítségét, amikor viszont elérkezett az idő, akkor sem igazán tudták, hogy milyen feladatot adjanak a séfnek. Így Jenőnek végül krumplipucolás közben kellett kamatoztatnia tudását. „Ebből újsághír lesz” – a zsűri többi tagja elképedve bámulta, hogy milyen feladatot kapott a séf.

Igazolódni látszik az előrejelzés, épp most szakad szét a poláris örvény – De mit jelent ez ránk nézve?

Amikor a több tíz kilométer magasan örvénylő, láthatatlan poláris örvény egyszer csak kettéhasad, akkor a sarkvidéki „mélyhűtő” ajtaja kinyílik, és a fagyos levegő elszabadul. Hamarosan épp ennek lehetünk szemtanúi.

„Hozzám jössz feleségül?” – Zámbó Jimmy felteszi a nagy kérdést szeretőjének

A Király negyedik részében megelevenedik az InterPOP fesztivál – ahol Jimmy is fellép –, előkerül egy modell szerződés, majd egy lánykérésre is sor kerül. Keresd a sorozatot az RTL+ streamingszolgáltató kínálatában!

Ezeket láttad már?