Hirdetés

Rántott nyúl Waldorf-salátával és édesköménnyel

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

P*niszpumpa és bordázott műp*na – elszabadult Zdroba Patrik fantáziája

Az Olvass a számról! című játékban elképesztő megfejtések hagyták el az X-Faktor egykori versenyzőjének száját. Sebestyén Balázsék csak úgy dőltek a nevetéstől.  A Gyertek át! – A sztárvetélkedő negyedik része már streamelhető az RTL+-on.

„Kisebb megsemmisülésem volt a konyhában” – Járai Mátén kifogott egy recept értelmezése

„Az egész recept olyan volt, mint egy fejtörő” – Máténak nehezére esett értelmezni az instrukciókat, ami a csapattársainak is feltűnt. Emiatt próbálták átvenni tőle az irányítást, azonban Máté nem hagyta, hogy elvegyék tőle a konyhafőnök szerepét.

Curtis: Bármekkora slágert írhatok, ott lesz a bélyeg rajtam, hogy ez egy kábítószeres

Curtis 2010-ben robbant be a magyar hip-hop zenébe és az újpesti focistából lett rapperről már akkor forgatott a Fókusz, mikor még édesanyjával élt. Az országos sikert a Majkával és BLR-el közös „Belehalok” hozta el. Azóta szóló dalai is több milliós lejátszásokat hoznak és hamarosan egy nagy álma válik valóra azzal, hogy Horváth Charlieval készít közös dalt.

Igazolódni látszik az előrejelzés, épp most szakad szét a poláris örvény – De mit jelent ez ránk nézve?

Amikor a több tíz kilométer magasan örvénylő, láthatatlan poláris örvény egyszer csak kettéhasad, akkor a sarkvidéki „mélyhűtő” ajtaja kinyílik, és a fagyos levegő elszabadul. Hamarosan épp ennek lehetünk szemtanúi.

Előzetes: Sztárvendégek előtt kell bizonyítaniuk A Konyhafőnök VIP versenyzőinek (12.08.)

A tét tovább növekszik, amikor nemcsak a zsűritagok, de meghívott sztárvendégek elé is olyan ételeket kell tenniük a versenyzőknek, ami után garantáltan megnyalják mind a tíz ujjukat. Hogy sikerül-e lenyűgözniük a vendégeket, kiderül A Konyhafőnök VIP következő adásából, 20 órától az RTL-en.

„Találkoztam igazán szép fiúkkal, de a szex, az meg se közelítette azt, ami Jimmyvel volt” – kiderült, mivel vette le a lábáról a nőket a Király

Miben rejlett Zámbó Jimmy vonzereje? A Király 3. részében – ami már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál – az énekes szeretője, Háfra Mari mesélt a nyomozónak arról, hogyan csavarta el a fejét a Király.

Előzetes: Olaszos este és pikáns hálószobatitkok – A Nyerő Páros sztárjai megmérkőznek Balázs nappalijában (12.07.)

A sztárpárshow celebjei ismét szembenéznek a műsorvezető játékaival. A Gyertek át! negyedik epizódja szerdától streemelhető az RTL+-on.

Amit tudni akarsz a monogámiáról – szövevényes párkapcsolati rendszerekről vallottak magyar sztárok

A monogámiát sokan hasonlították már a demokráciához: nem a legkiválóbb forma, sok hibája van, de úgy tűnik jobbat még nem találtak ki nála. A klasszikus párkapcsolati modell mégis nagy kihívás előtt áll a XXI. században, és kérdés, hogy meddig működhet egy olyan rendszer, aminek szabályait egyre többen nem tartják be. Hűtlenségről és szövevényes párkapcsolati rendszerekről vallottak magyar sztárok az RTL+ streaming platformján. A saját gyártású sorozatban tabuk nélkül mesélik el tapasztalataikat a többszereplős szerelmi életről.

Ezeket láttad már?