Hirdetés

Rántott nyúl Waldorf-salátával és édesköménnyel

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Egy kolbász, egy sonka az már luxusélelmiszernek számít” – a magyar sztárokat is megviseli a brutális drágulás

Akkora az inflácó Magyarországon és annyira elfogyott az emberek tartaléka, hogy sokan tényleg elkezdtek jóval kevesebbet fogyasztani. Egy boltos szerint ma már ott tartunk, hogy a sonka és a kolbász is luxusélelmiszernek számít. Nincs olyan ember, akit ne érintene a drágulás, nem kivételek ez alól a hazai hírességek sem. Horváth Éva a 2000 forintos tejfölön döbbent meg, Járai Máté pedig a magas benzinárak miatt szívja a fogát. A színésznek korábban sosem kellett megnéznie a közértben az árakat, mára kénytelen körültekintőbben vásárolni. A magas árakra a legtöbben úgy reagáltak, hogy egyszerűen nem vettek meg annyi mindent.

Miklósa Erika szerint a sokéves színpadi tapasztalatát tudja majd kamatoztatni a hamarosan induló Voice-ban

Egy hónapja lehet tudni, hogy Curtis, Manuel és Trokán Nóra mellett Miklósa Erika lesz a negyedik mentor az RTL-en ősszel induló Voice-ban. Bár elsőre kifejezetten vegyesnek tűnhet a felhozatal a zsűriben, szerinte az ő tapasztalata aranyat érhet a tehetségkutatóban. Azonban nemcsak a zsűri szerepe áll hozzá közel, hanem a korabeli női élet is. Akár 100 évet is visszautazhat az időben az, aki ellátogat a Szentendrei Skanzenbe. Ugyanis csatlakoznak az országos Múzeumok Éjszakája programjaihoz. A rendezvényen idén az a terv, hogy a fiatalok körében is népszerűsíteni a magyar múzeumokat. Miklósa Erika operaénekes szerint ez az interaktív kiállításokkal menni is fog.

Előzetes: „Ezer éve nem találkoztunk!” – Istenes Bence régi ismerőse is feltűnik a Tippelj és vidd el!-ben?

Istenes Bence és Zoli már ezer éve nem találkoztak, vagy talán még akkor sem? További részletek hétfőn 20 órától az RTL vetélkedőjében, a Tippelj és vidd el! című műsorban.

Gálvölgyi János az RTL-nek felidézte a drámai napot, és a mentők szóvivőjének is üzent

Gálvölgyi János csaknem egy hónappal súlyos rosszulléte után a Fókusznak beszélt először arról, miként élte meg az elmúlt heteket, miben változtatta meg a betegség a világról való gondolkodását, és mikor tér vissza imádott hivatásához. A Kossuth-díjas színész üzent a nézőknek is, akiknek sajnos nem tudja egyesével megköszönni az aggódást és a sok szeretetet.

Berki Mazsi: Szeretném, hogy legyen a kislányomnak is családja

A gyászév letelte után, a Fókusznak mesélt Berki Mazsi az elmúlt időszak megpróbáltatásairól. Szinte teljesen új életet kezdett és a szerelem is rátalált. Az elmúlt egy év azonban rendkívül nehéz volt számára, volt, hogy nem is akart senkivel sem beszélni. „Minden ember annyi terhet kap az életében, amennyit elbír” – mondta Mazsi, aki a jövőjét illetően már optimista.

Izgalmában majdnem szájon csókolta Istenes Bencét a Tippelj és vidd el! szerencsemalacos finalistája

Bár Edit a Cserélsz? játékban nem nyert, a keréknél mégis ő pörgette a legnagyobbat, így kerülhetett be a vetélkedő szerda esti fináléjába, ahova szerencsemalacát is magával vitte. A játékos 350 ezer forintot tévedhetett a TV fotel, az infraszauna és az elektromos roller árának megtippelésekor. Vajon szerencsét hozott neki kabalája? A videóból kiderül.

Gáspár Beáék kertjét elöntötte az ár, a házba még nem tört be

Gáspár Beáék házának kertjébe a hatalmas felhőszakadás után betört a megáradt Nógrádmegyeri patak zavaros vize. 

Lélegezni is alig lehetett New Yorkban, a netet pedig ellepték az apokaliptikus hangulatú felvételek

Az ikonikus New York-i égbolt elhalványult, ahogy ezt a neten megosztott a fotók is mutatják. Délután kettőkor olyan sötét volt a városban, mintha már esteledne. Sőt az ott élő magyarok azt mondták, olyan volt, mintha a Marson lennének. Néhány óra alatt a világ legszennyezettebb levegőjű városa lett New York, még Delhit is maga mögé utasította. A füst Kanadából érkezett az Egyesült Államokba. Quebec tartományban hetek óta erdőtüzek tombolnak. A Fókusznak most kint élő magyarok meséltek arról, milyen volt a város, ahogy talán még sose látták.  

Ezeket láttad már?