A tojásokat kb. 10 perc alatt keményre főzzük, majd megpucoljuk, és robotgépben krémesre törjük a borssal, majonézzel, mustárral, tormával, citrom levével és héjával. Hozzákeverjük az aprított snidlinget is. A kalácsot felszeleteljük, és egy serpenyőben vagy kenyérpirítóban megpirítjuk. A tojáskrémmel megkenve fogyasztjuk.
Ha van egy kis maradék bolti kalácsotok, pár alapanyagból egy nagyon egyszerű, de brutál jó kis húsvéti reggeli vagy uzsonna pattintható.
Hozzávalók
4 főre
6 db
tojás
1 tk
tört bors
2.5 ek
majonéz
1 tk
mustár
2 tk
ecetes torma
0.5 db
citrom
2 ek
aprított snidling
0.5 - 1 db
kalács
A tojásokat kb. 10 perc alatt keményre főzzük, majd megpucoljuk, és robotgépben krémesre törjük a borssal, majonézzel, mustárral, tormával, citrom levével és héjával. Hozzákeverjük az aprított snidlinget is. A kalácsot felszeleteljük, és egy serpenyőben vagy kenyérpirítóban megpirítjuk. A tojáskrémmel megkenve fogyasztjuk.
Ha tetszett a Tormás-tojáskrémes kalács receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!