Hirdetés

Paradicsomos-olajbogyós frittata

Hozzávalók

2
főre
+
6 db tojás
50 g magozott olajbogyó
10 db aszalt paradicsom (kb. 80 g)
só, bors
3 ek olaj

A tálaláshoz

50 g friss bébispenót
5 - 6 szem koktélparadicsom
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Paradicsomos-olajbogyós frittata

Míg felforr a víz a teádhoz, vagy lefő a kávéd, pont össze is dobod ezt a szuper kis reggelit. És amíg sül a sütőben, pont van időd kényelmesen elfogyasztani a reggeli italodat, és kitalálni, melyik legyen a következő recept, amit elkészítesz az oldalról.
Kipróbáltam, jóóó lett!
2
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+
6 db tojás
50 g magozott olajbogyó
10 db aszalt paradicsom (kb. 80 g)
só, bors
3 ek olaj

A tálaláshoz

50 g friss bébispenót
5 - 6 szem koktélparadicsom
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


Hirdetés

A tojásokat egy tálban felverjük, hozzáadjuk a karikára vágott olajbogyót, a kis darabokra vágott aszalt paradicsomot, és sózzuk, borsozzuk.

Egy sütőbe tehető (azaz fémnyelű) serpenyőbe tesszük az olajat, beleöntjük a tojásos keveréket, és 200 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük.

Ha megsült, a tetejére halmozzuk a spenótot, és rátesszük a karikára vágott koktélparadicsomokat is.

paradicsomos-olajbogyos-frittata
Paradicsomos-olajbogyós frittata
  • Előkészítési idő: 5 perc
  • Sütési idő: 20 perc
  • Összesen: 25 perc

Ha tetszett a Paradicsomos-olajbogyós frittata recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?