Hozzávalók
- 6 db tojás
- 50 g magozott olajbogyó
- 10 db aszalt paradicsom (kb. 80 g)
- só, bors
- 3 ek olaj
A tálaláshoz
- 50 g friss bébispenót
- 5 - 6 szem koktélparadicsom
Hozzávalók
- 6 db tojás
- 50 g magozott olajbogyó
- 10 db aszalt paradicsom (kb. 80 g)
- só, bors
- 3 ek olaj
A tálaláshoz
- 50 g friss bébispenót
- 5 - 6 szem koktélparadicsom
A tojásokat egy tálban felverjük, hozzáadjuk a karikára vágott olajbogyót, a kis darabokra vágott aszalt paradicsomot, és sózzuk, borsozzuk.
Egy sütőbe tehető (azaz fémnyelű) serpenyőbe tesszük az olajat, beleöntjük a tojásos keveréket, és 200 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük.
Ha megsült, a tetejére halmozzuk a spenótot, és rátesszük a karikára vágott koktélparadicsomokat is.
- Előkészítési idő: 5 perc
- Sütési idő: 20 perc
- Összesen: 25 perc
Ha tetszett a Paradicsomos-olajbogyós frittata recept, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!