Grillcsirkés-ananászos-currys szendvics

Hozzávalók

2
főre
+
1 konzerv ananászkarika (8 szelet)
100 g majonéz
½ gerezd fokhagyma
só, bors
½ tk curry fűszerkeverék
200 g maradék grillcsirke
½ fej lila hagyma
1 db bagett vagy ciabatta
1 marék rukkola (kb. 20 g)
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Grillcsirkés-ananászos-currys szendvics

Hogy mit tudtok csinálni egy kis maradék grillcsirkéből és egy konzerv ananászból? Hát egy fullos szendót, amihez csak pár alapanyag és 15 perc kell.
Kipróbáltam, jóóó lett!
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre
+
1 konzerv ananászkarika (8 szelet)
100 g majonéz
½ gerezd fokhagyma
só, bors
½ tk curry fűszerkeverék
200 g maradék grillcsirke
½ fej lila hagyma
1 db bagett vagy ciabatta
1 marék rukkola (kb. 20 g)
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


Hirdetés

Az ananászt, amennyire tudjuk, leszárítjuk egy papírtörlővel, majd egy száraz, tapadásmentes, füstölgő serpenyőbe dobjuk, és mindkét oldalukat megkapatjuk, hogy enyhén fekete színt kapjanak. Kivesszük a serpenyőből, és hagyjuk kihűlni.

A majonézt, a fokhagymát, a sót, a borsot, a curryt és 4 db ananászt (120 g) egy aprítógép vagy egy botturmix segítségével pürésítünk. Az így kapott mártásból 100 g-ot összekeverünk a széttépkedett csirkehússal és az apróra vágott lila hagymával, megkóstoljuk, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

A bagettet félbevágjuk, megkenjük az alját és tetejét a maradék mártással, beletesszük a 4 ananászt, a csirkehúst és a rukkolát, és kész is.

Grillcsirkés-ananászos-currys szendvics

Ha tetszett a grillcsirkés-ananászos-currys szendvics receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások