Hozzávalók
- 1 konzerv ananászkarika (8 szelet)
- 100 g majonéz
- ½ gerezd fokhagyma
- só, bors
- ½ tk curry fűszerkeverék
- 200 g maradék grillcsirke
- ½ fej lila hagyma
- 1 db bagett vagy ciabatta
- 1 marék rukkola (kb. 20 g)
Hozzávalók
- 1 konzerv ananászkarika (8 szelet)
- 100 g majonéz
- ½ gerezd fokhagyma
- só, bors
- ½ tk curry fűszerkeverék
- 200 g maradék grillcsirke
- ½ fej lila hagyma
- 1 db bagett vagy ciabatta
- 1 marék rukkola (kb. 20 g)
Az ananászt, amennyire tudjuk, leszárítjuk egy papírtörlővel, majd egy száraz, tapadásmentes, füstölgő serpenyőbe dobjuk, és mindkét oldalukat megkapatjuk, hogy enyhén fekete színt kapjanak. Kivesszük a serpenyőből, és hagyjuk kihűlni.
A majonézt, a fokhagymát, a sót, a borsot, a curryt és 4 db ananászt (120 g) egy aprítógép vagy egy botturmix segítségével pürésítünk. Az így kapott mártásból 100 g-ot összekeverünk a széttépkedett csirkehússal és az apróra vágott lila hagymával, megkóstoljuk, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
A bagettet félbevágjuk, megkenjük az alját és tetejét a maradék mártással, beletesszük a 4 ananászt, a csirkehúst és a rukkolát, és kész is.
Ha tetszett a grillcsirkés-ananászos-currys szendvics receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!