Hirdetés

Dzsinnfalatka - marokkói pulykafasírt

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Ilyet csak filmeken lehet látni, hogy az autókat is elviszi a víz” – lecsapott a természet Magyarországra

Budapesten tornádó, az ország más részein pedig özönvíz volt. Elképesztő pusztítást végzett az időjárás kedden késő délután. Hatalmas mennyiségű csapadék hullott le, rekordidő alatt, ami villámárvizek kialakulásához vezetett. De volt, ahol a hömpölygő ár úgy ragadta el magával az autókat, mintha azok kartonpapírból lennének. 

Hatalmas adrenalinlöket, bénító izgalom és büszkeség – világversenyen ért el nagy sikereket az ELTE BEAC szurkolói csapata

Az amerikai meccsek szinte elengedhetetlen kellékei a szurkolólányok, akik a pálya széléről buzdítják a sportolókat – a műfaj viszont nem csak külföldön népszerű. Az ELTE BEAC szurkolói csapata nemrég tért vissza a világbajnokságról az Egyesült Államokból. Azzal, hogy kijutottak a versenyre, mindannyiuk gyerekkori álma vált valóra. Bár a döntőt végül a japán csapat nyerte, a magyar szurkolók maguk mögé utasították a belga, a holland, az ír, a dél-afrikai, a lett, a guatemalai és a dél-koreai válogatottat is. A Fókusz stábja a csapat edzésén járt. 

VV Merci elárulta, miért plasztikáztatta magát és mi az a testrésze, amivel még mindig nem elégedett

Balázs Mercédesz a VV 10 harmadik helyezettjeként vált ismerté 2020-ban, és már a villában is megosztó személyiség volt. De ott is tudta, mi a célja. A vőlegényének fülig ért a szája, miután Merci megnagyobbítatta melleit, ám a családtagjain a mosoly már kevésbé volt őszinte. 

Gálvölgyi János az RTL-nek felidézte a drámai napot, és a mentők szóvivőjének is üzent

Gálvölgyi János csaknem egy hónappal súlyos rosszulléte után a Fókusznak beszélt először arról, miként élte meg az elmúlt heteket, miben változtatta meg a betegség a világról való gondolkodását, és mikor tér vissza imádott hivatásához. A Kossuth-díjas színész üzent a nézőknek is, akiknek sajnos nem tudja egyesével megköszönni az aggódást és a sok szeretetet.

„Dupla idegösszeomlása” volt a spirituális bolti eladónak a fináléban

Az RTL vetélkedőjének hétfői fináléjában egy több mint 800 ezer forintos főnyereményért küzdött a bolti eladóként dolgozó Magyar Roland, aki szabadidejében imád süteményeket készíteni, és aki spirituális beállítottsága révén mert hinni a csodákban. 

„Eléggé össze voltam törve" – így állt talpra Szabó Zsófia, miután hat hónapos terhesen elhagyta kislányának édesapja

Kismamaként egyedülállóvá válni az egyik, ha nem a legnagyobb félelme minden várandós nőnek. Szabó Zsófia, vagy ahogyan talán még többen ismerik, VV Zsófi élete legcsodálatosabb időszakában, hat hónapos várandósan maradt egyedül. Az anyává válás határtalan boldogsága és az ijesztő, óriási kérdőjel, hogy mi lesz így- egyszerre volt jelen az életében. Hogyan küzdött nap mint nap a kiegyensúlyozott életért Zsófi? És hogyan változtatta meg őt ez az élethelyzet? – mindez kiderül a Fókusz riportjából.

„Egy kolbász, egy sonka az már luxusélelmiszernek számít” – a magyar sztárokat is megviseli a brutális drágulás

Akkora az inflácó Magyarországon és annyira elfogyott az emberek tartaléka, hogy sokan tényleg elkezdtek jóval kevesebbet fogyasztani. Egy boltos szerint ma már ott tartunk, hogy a sonka és a kolbász is luxusélelmiszernek számít. Nincs olyan ember, akit ne érintene a drágulás, nem kivételek ez alól a hazai hírességek sem. Horváth Éva a 2000 forintos tejfölön döbbent meg, Járai Máté pedig a magas benzinárak miatt szívja a fogát. A színésznek korábban sosem kellett megnéznie a közértben az árakat, mára kénytelen körültekintőbben vásárolni. A magas árakra a legtöbben úgy reagáltak, hogy egyszerűen nem vettek meg annyi mindent.

Egy igazi újonc, Vastag Tamás is felbukkan A mi kis falunk legújabb epizódjában

Vastag Tamás arcai az elmúlt több mint egy évtizedből. X-Faktor, Álarcos énekes, Életünk története – különböző szerepek, amelyekben egyformán helyt állt már. Ezúttal viszont egy új szerepben láthatják a nézők, szombat este A mi kis falunkban tűnik fel az énekes-színész, sorozatban korábban még sosem szerepelt. 

Ezeket láttad már?