Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Jobb apukát nem tudnék elképzelni” – Curtis és párja a családalapításról meséltek

Széki Attila, azaz Curtis és párja, Judit a Balatonon ismerkedtek meg, majd pár hónap alatt össze is költöztek. „Az élet minden területén kiegészítjük egymást” – vallja a rapper, aki a barátnőjével már egy közös házat is vásárolt, sőt a babavárás is szóba került már közöttük.

Mindketten hittek a sírig tartó együttlétben, most 11 év után mégis válik Som-Balogh Edina és Som Krisztián

Egy éve Som-Balogh Edina még a sírig tartó házasságról beszélt egy interjúban a Fókusznak, most mégis úgy döntött 11 év után válik két gyermeke apjától. Edina és Som Krisztián a Barátok közt révén ismerték meg egymást, hosszú évek óta küzdöttek a szerelmükért: a 10. házassági évfordulójukon is arról meséltek, vannak problémáik, de mindent megtesznek, hogy megmentsék, ami köztük van.

„Konkrétan megállt a forgatás, mert a húgom röhögőgörcsöt kapott” – Peller Anna és Peller Mariann A mi kis falunkban is testvéreket játszanak

A Peller testvéreket sokféle szerepben láthattuk már, de ami A mi kis falunk következő részében lesz, az még őket is meglepte. Pajkaszeg orvosnőjéhez ugyanis váratlanul betoppan a húga, akit ki más is alakíthatna, Peller Anna valódi testvére, Peller Mariann. Az egyik jelenet pedig annyira jól sikerült, hogy még a nevetést sem bírták abbahagyni.

Hiába „kezeskedtek egymásért”, a szendvics és az édeshármas is kifogott a sztárpárokon

A Nyerő Páros második napján a szerelmeseknek a Kezeskedem érted nevű játékban kellett megmérkőzniük. A lányok a hálószobából instruálták szerelmeiket, akiknek műkezek segítségével kellett volna reggelit készíteniük, de inkább törtek-zúztak a konyhában. Este viszont lenyugodtak a kedélyek a villában, és közösen engedték ki a gőzt a játék hevében felgyülemlett stressz után.

Előzetes: Jákli Mónika egyéjszakás kalandjai miatt akad ki szerelmére (10.04.)

A fiúkra rendesen rájár a rúd a Nyerő Páros következő részében, ráadásul a múltbeli titkok is felszínre törnek. Boráros Gáborra saját párja, Mónika sújt le, miután megtudja, hogy hány nővel bújt ágyba eddigi élete során. A Nyerő Páros minden hétköznap 19:45-kor folytatódik az RTL-en.

„Kaptam az ő személyében egy új családot” – Joe két hónap után kérte meg szerelme kezét

Varga Miklós, azaz Joe és szerelme, Hrovatin Csenge egy forgatáson ismerkedtek meg egymással. Legnagyobb meglepetésükre a kezdeti barátságból lassan szerelem szövődött. Joe mindig is azt hitte, hogy sosem fog összejönni egy fiatalabb nővel, de Csenge teljesen az ujja köré csavarta, és másfél hónap elteltével a lánykérés is megtörtént. „A legboldogabb igen mondtam ki életemben” – emlékezett vissza Csenge. A szerelmesek most a Nyerő Párosban keresnek új kalandokat, Joe pedig biztos benne, hogy a rendmániája miatt sokan kihúzzák majd nála a gyufát a villában.

A 34 éves Váradi Olaszról senki sem hiszi el, hogy 8 gyermek édesapja

Váradi Olasznak öt fia és három lánya van, legidősebb gyermeke már 16 éves, a legkisebbek pedig 4 évesek. Gyermekei mindannyian zenélnek, egyikük állandóan ott van a YouTube legfelkapottabb előadói között. Olasz csak két dolgot vár el a kicsiktől: az istentiszteletet és hogy tanuljanak nyelveket. A zenéről pedig, ha akarná sem tudná lebeszélni őket, mert nagyon szeretik.

„Hatalmas lehetőségeid vannak” – Balogh Levente Orbók Ilonával ráharapott és nem eresztette a paradicsomos vállalkozást

A Cápák nem értettek egyet a Pomodorini jövőjét illetően. Dr. Varga Eszter szerint Mannheim Anett vállalkozásának az a hátránya, hogy manuálisan készülnek a termékek. Balogh Levente és Orbók Ilona viszont úgy vélik, ez az akadály leküzdhető, ezért közösen tettek ajánlatot a vállalkozónak.

Ezeket láttad már?