A rántott sajtgolyók elkészítéséhez először a sajtot kis lyukú reszelőn lereszeljük egy tálba. Hozzáadjuk a tojásokat, a lisztet, a zsemlemorzsát, sózzuk, majd az egészet összedolgozzuk, és a hűtőbe tesszük.
A zöldségeket hasábokra vágjuk. A mártogatóshoz egy tálban összekeverjük a joghurtot, a finomra vágott petrezselymet és a sót.
A sajtos masszából diónyi nagyságú golyókat formázunk, és meghempergetjük a zsemlemorzsában, majd 170 fokos olajban, kissé mozgatva, 2-3 perc alatt készre sütjük. A sajtgolyókat a zöldségekkel, a mártogatóssal és ketchuppal tálaljuk.

Elkészítési idő: 40 perc
Még több finomság a kicsiknek:
Paradicsomos mini wonton leves
Zöldséges sajtos makaróni
Sütőben sült olaszos túrófánk málnaszósszal