Hirdetés

Kakaserőleves

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Előzetes: „Mi vagyok én, tengerimalac?” – titokban falja fel az éléskamrát a Polgármester (12.03.)

Kati jó testvér lévén meglepi Fülekit a munkahelyén, hogy odaadja neki a tízóraiját. A doboz tartalma azonban nem nyerte el a Polgi tetszését, ezért azonnal kiszökött, hogy zsírosabb ételekhez jusson. A mi kis falunk folytatódik 20:00-kor az RTL-en.

Alfonz döntött: ezt a négy lányt választotta a gazda

Elérkezett a nap legnehezebb pillanata, Alfonz gazdának haza kellett küldenie azokat a lányokat, akikkel nem szeretne a továbbiakban ismerkedni. A videóból kiderül, hogy kik voltak a legszimpatikusabbak számára és így kiknek van esélye nála.

Osváth Zsolt azonnal Ripli Zsuzsihoz rohant az eredményhirdetés után

A Középdöntő kapujában a színésznő és egykori csapattársa, Nagy Viktor álltak a zsűri előtt, hogy megtudják, melyikük mehet fel a galériára. Miután Zé kimondta a nevet, Zsolti nem bírt a galérián maradni és az általa hátráltatott Zsuzsi nyakába borult.

„Nem lehetett volna a hűség szobrát mintázni róla” – Jimmynek egyszerre több nővel volt viszonya

A zenészlegendát annyian bálványozták, hogy alig tudta levakarni magáról a nőket, így többükkel is intim kapcsolatba került. További részletek A Király című sorozatban, ami már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

Könnyeikkel küszködő versenyzők és utolsó pillanatos tálalások A Konyhafőnök VIP-ban

A Középdöntő előtt egyetlen lépéssel szinte mindenkit megviseltek a feladatok, de közülük is kitűnt Ripli Zsuzsi, aki többször is elsírta magát. A könnyek mellett a zsűri répák mellett sétált el, moslékokon nevetett és megszülettek Ákos háromfős csapatai is.

„Magamat választottam, nem Jimmyt!” – Háfra Mari elárulta a Fókusznak, miért szakított a Királlyal

Háfra Mari már elismert táncos volt, amikor 1987 nyarán megismerte az akkor még sokak számára ismeretlen Zámbó Jimmyt. Mari csak a Fókusznak adott interjút szenvedélyes kapcsolatukról, amiben azt is elárulta, hogyan jött ki az énekes családjával és miért nem tudta elviselni Jimmy, ha külföldön modellkedett. 

„Ne az én ágyamban hemperegjen az egyéjszakás fiújával!” – így indul A mi kis falunk 7. évada

Ha kíváncsi vagy A mi kis falunk vadonatúj évadának első jeleneteire, nézd meg a videót!  A sorozat szombaton 20:00-kor folytatódik az RTL-en. A műsor epizódjai pedig visszanézhetőek az RTL+-on.

Így lett a szempilláit temető VV Merciből csodás menyasszony

A legszürreálisabb pillanatot talán Merci okozta a kolumbiai dzsungelben a Celeb vagyok, ments ki innen című műsorban, amikor eltemette műszempilláit. Merci vőlegénye, Krisztián megsajnálta dzsungelben senyvedő menyasszonyát és hazatértekor egy esküvői fotózással lepte meg szerelmét, ahol Merci igazi hercegnőként tündökölhetett.

Ezeket láttad már?