Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Rácz Jenő különleges Cézár-salátát készíttetett a versenyzőkkel

Újabb séffőzéssel kellett szembenéznie a középdöntős versenyzőknek, ezúttal azonban Rácz Jenő diktálta nekik a receptet.

Magyarok alkották meg a világ legokosabb, ténylegesen mesterséges intelligencia alapú chatbotját, a Molin AI-t

Az Angliában élő Tóth Benedek azért érkezett a Cápákhoz, hogy bemutassa nekik azt a személyre szabható chatbotot, ami nemcsak kommunikálni tud, de le is tud menedzselni teljes folyamatokat. A Molin AI olyan mesterséges intelligenciával rendelkezik, hogy már-már emberi szinten képes létezni. A vállalkozásuk fejlesztéséhez 75 millió forintra lenne szükségük, amiért cserébe 5%-ot tudnak felajánlani.

„Az ember próbál a citromból limonádét csinálni” – drogprevenciós előadásokat tart Herczeg Zoltán a börtön után

Tavaly október 21-én egy ellenőrzés során 100 gramm marihuánát és 16 gramm kokaingyanús port találtak Herczeg Zoltánnál, akit hat hónapot töltött előzetesben, idén április 20-án engedték ki. Bár a nyomozás még tart, a divattervezőnek már most rengeteg terve van a jövőre nézve, például vidékre szeretne költözni. Hogy miért, az kiderül az interjúból.

A Cápák életével kötötte össze vállalkozását a zalaegerszegi földrajztanár

Mándli Péter hisz benne, hogy a tudás érték. Mindig arra törekedett, hogy kitaláljon valami újat, amit összeköthet az oktatással. A Cápákat is meglepte, amikor a földrajztanár konkrét példákkal kezdte illusztrálni elképzelését. 

Telekviták és szerelmi csalódások Pajkaszegen – a következő adásban

Éva, a kocsmárosnő titkos útra téved, Zsuzsát, a postást szerelmi csalódás éri, Bazsó pedig telekvitába keveredik A mi kis falunk 8. évadának 2. epizódjában.

Miklósa Erika: Azért fordultam meg, mert kirázott a hideg

Lakatos Anita Patrícia remegve állt a The Voice színpadán produkciója után. Miklósa Erika hisz a 21 éves lány tehetségében, ezért megnyomta a gombot, majd felment hozzá, hogy megnyugtassa. Bár Trokán Nóri, Manuel és Curtis nem fordultak meg, szerintük is érdemes Anitával foglalkozni, és segíteni a fejlődésben. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Sárközi Ákos egy nyers csirkével küldte el a síró Kettel-Fülöp Flórát

„Ezt vidd haza és gyakorolj” – vágta le a pultra Sárközi Ákos az egész csirkét. Kettel-Fülöp Flóra emiatt annyira összetört, hogy később elsírta magát.

Mélyen érintette a Cápákat az apaság krízise – Cápák között Online Pitch

Léder László pszichológus, szervezetfejlesztési és vezetési tanácsadó néhány évvel ezelőtt alapította az Apa Akadémiát. Az elmúlt két évtizedben szerinte úgynevezett csendes apaforradalom zajlik, ezért is kezdett a modern apaság pszichológiájával foglalkozni. A vállalatok és az édesapák nagy része szerinte nem tud jól reagálni az apává válás időszakára. A vállalkozó 3 millió forintért érkezett, cserébe pedig 20 százalékos tulajdonrészt ajánlott a Cápáknak.

Ezeket láttad már?