Hirdetés

Egykezes cseresznyés pite

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Felhúztam kicsit a bikinimet, alig tudtam visszarakni a mellemet” – a lányok erotikus tánccal hevítették fel a srácokat

A lányok egy szál bikiniben pezsdítették fel a hangulatot, és persze a srácokat is. Fanni a melleit tolta Lovi arcába, Csenge a súlyzókkal lejtett szexi táncot, viszont amikor Zsófi beleült Lovi ölébe, történt egy kis baleset…

„Tisztában vagyok vele, hogy haldoklom, szerinted van tabutéma?” – a családnak és a barátoknak is meg kellett tanulni együtt élni Karsai Dániel betegségével

Karsai Dániel az ALS nevű gyógyíthatatlan idegrendszeri betegségben szenved. A jogász két hónappal ezelőtt egy közösségi médiás poszttal számolt be a saját helyzetéről a nyilvánosságnak, előtte csak a családja és a szűk baráti köre tudta a diagnózist. Nekik is meg kellett tanulni együtt élni Karsai Dániel betegségével, erről hosszan beszéltek az RTL-nek.  

„Takarodjál innen” – Paulinában elpattant valami, amikor Zsuzsi nyakon öntötte pezsgővel

Zsuzsi és Paulina kapcsolata újabb mélypontot ért el Athénban. Paulina egyértelművé tette, hogy Móni miatt érkezett és beszélni sem akar haragosával, mire Zsuzsi annyira felhúzta magát, hogy nyakon öntötte drága görög pezsgővel.

Laura mindennél jobban szeretne már anya lenni, a társaságban pedig új fronton robbant ki a háború

Laura és férje orvoshoz mentek, hogy kiderítsék, lehet-e gyerekük. Felmerült a lombikbébiprogram is ötletként, amiről Zsuzsi véleményét kérte ki a témában, akinek a bensőséges beszélgetés előtt katasztrofális problémákkal kellett megküzdenie a gyermekeinek rendezett évkezdő parti kapcsán. Mindeközben Paulináék szüreti bálra hívták barátnőiket – a konfliktus elkerülése érdekében – Zsuzsi kivételével, aki nem volt jelen, így is vitát robbantott ki.

Az Éden Hotel bombázói egy szál bikiniben csábították el a srácokat

Az új játékos, Fanni érkezése felébresztette a féltékenységet Szaniban, Csenge pedig teljesen összeomlott a közelgő párválasztói ceremónia miatt. Később viszont fokozódott a mexikói hőség, amikor a lányok bikiniben lejtettek szexi táncot a medence partján.

A ringben vett revansot Majka Dopemanen, Bebét meg eltiltották a bagótól – ilyen volt a Sztárbox első évada 2004-ben

Azt hiszi, hogy Istenes Bence és Rácz Jenő összecsapása volt a Sztárboxok történetének legkeményebb és leghangosabb mérkőzése? Nos, 2004-ben két hasonlóan ismert és nagyhangú versenyző csapott össze egymással. A Sztárbox első évadában rögtön a rapháború két tábornoka Majka és Dopeman mérkőzött meg a szorítóban. Kőkemény, rengeteg szabálytalansággal tarkított bunyót láthattak a nézők akkor. Nézze meg azt is, hogyan bunyózott Kozsó, VV Szabolcs, Anettka és a Survivor első győztese.

Dobos Evelin kórházba került, bizonytalan, hogy ki tud-e állni Berki Mazsi ellen a Sztárbox döntőjében

Egyelőre nem tudjuk, hogy képes lesz-e kiállni vasárnap este a ringben, bár az rtl.hu-nak Evelin azt mondta: „Nem történhet meg, hogy nem leszek ott a döntőben”.

„Senkinek nem kellesz” – Violetta szerint Annának maximum spermabankból lesz gyereke

Zsuzsit nem hívták meg a szüret utáni vacsorára Paulináék, szelleme mégis kísértette a társaságot. A Város Királynőinek töredezett sorai ismét kettéváltak az üzletasszony neve hallatán. A vita ismét személyeskedésbe torkollott, ahol az Anna és Violetta között tomboló feszültség került reflektorfénybe.

Ezeket láttad már?