Hozzávalók
- 1 kg őszibarack
- 15 g sütőpor
- 500 g liszt
- 1 csipet só
- 3 db tojás
- 250 g cukor
- 120 ml olaj
- 250 g kefir
- 10 g vaníliás cukor
- 1 db citrom héja
Hozzávalók
- 1 kg őszibarack
- 15 g sütőpor
- 500 g liszt
- 1 csipet só
- 3 db tojás
- 250 g cukor
- 120 ml olaj
- 250 g kefir
- 10 g vaníliás cukor
- 1 db citrom héja
A barackot felkockázzuk, a sütőport összekeverjük a liszttel és a sóval. A tojásokat kihabosítjuk a cukorral, majd hozzáadjuk az olajat, a kefirt, a vaníliás cukrot és a citromhéjat. Keverés közben hozzáadjuk a lisztet, majd egy magas falú, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a tésztát, és megszórjuk a barackdarabokkal. 180 fokos sütőben 40-45 perc alatt megsütjük.
Ha tetszett a kefires-őszibarackos kevert süti receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!