Hirdetés

Mogyorókrémes-banános quesadilla

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Ki a felelős annak az amerikai férfinak a haláláért, aki egy hajóról a Dunába ugrott? – Az áldozat szülei Budapestre jöttek a válaszokért

Játéknak indult, tragédia lett belőle. A Los Angeles-i férfi két hete fogadásból ugrott a Dunába, amikor barátaival sétahajózáson vettek részt. Hiába volt jó úszó, a sodrás magával ragadta, és a vízbe fulladt. Szülei a történtek után azonnal Budapestre utaztak és ügyvédet fogadtak, mert szerintük ha a hajó személyzete másképp cselekszik, a fiúk még ma is élne. 

„Vakmerő döntésnek tűnt az elején” – miért költözik egyre több magyar Horvátországba, és milyen ott az életük?

Sok magyar Horvátországban találkozik életében először a tengerrel. Kristálytiszta öblei és sziklás partjai magával ragadják a turistákat, így hát nem csoda, ha valaki úgy dönt, hogy egész évben „nyaralni” szeretne. A Fókusz olyan családokat keresett fel, akik elhagyták Magyarországot, és Horvátországban kezdtek új életet. 

Ők keresik a szerelmet a Házasodna a gazda 2023-as évadában

Íme a nyolc házasodni vágyó gazda, akik bemutatkoztak az RTL társkereső reality műsorában.

Mindenhol jó, de legjobb külföldön?

1,4 millióan vallották magukat magyar származásúnak a 334 milliós Egyesült Államokban a legfrissebb népszámláláson. Eközben Magyarországról újabb Jászberény méretű városnyi, azaz 26500 ember költözött el. Legutóbb hat éve hagyták el ilyen sokan az országot hosszabb időre, a most elköltözők, kivándorlók majdnem fele Ausztriában kezd új életet. A Fókuszban amerikai magyarok is beszélnek az ottani milliós közösség életéről.

Gálvölgyi János az RTL-nek felidézte a drámai napot, és a mentők szóvivőjének is üzent

Gálvölgyi János csaknem egy hónappal súlyos rosszulléte után a Fókusznak beszélt először arról, miként élte meg az elmúlt heteket, miben változtatta meg a betegség a világról való gondolkodását, és mikor tér vissza imádott hivatásához. A Kossuth-díjas színész üzent a nézőknek is, akiknek sajnos nem tudja egyesével megköszönni az aggódást és a sok szeretetet.

Előzetes: Egy mogyorókrémen múlik, hogy mindent vagy semmit visz a Tippelj és vidd el! játékosa

Róbert antréja óriási meglepetést okoz Istenes Bencének, aki később szerencsét – vagy balszerencsét? – küld egy másik játékosnak. Tippelj és vidd el! pénteken is 20 órától az RTL-en.

4 ismert nő és 4 ismert férfi keresi majd a szerelmet az RTL képernyőjén

Soha nem volt még olyan nehéz igazi párt találni, mint most, mondja Bánitzky Kata pártaláló mentor, aki szerint az elmúlt négy-öt évben az online világ még inkább megnehezítette a való világban az ismerkedést és egymásra találást. Magyarországon a felmérések szerint legalább kétszázötvenezren élnek egyedül, társra vágyakozva. Aki változtatni szeretne, és nyitott az újdonságokra, az jelentkezhet a Celebrandi című új műsorba.

Ezeket láttad már?