Hirdetés

Ribizlis-kókuszos mini kuglóf

Hozzávalók

6
db, 6 cm átmérőjű, 4 cm magas mini kuglófformához
+
35 g puha vaj
50 g cukor
10 g vaníliás cukor
1 db tojás
100 g liszt
40 g kókuszreszelék
1 csapott tk sütőpor
1 mk szódabikarbóna
1 mk só
100 ml tej
1 marék friss ribizli
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Ribizlis-kókuszos mini kuglóf

A kevert tésztás sütiket azért imádjuk, mert kb. csak össze kell kutyulni a hozzávalókat, aztán az egészet meg kell sütni és már indulhat is a nassolás. Nemsokára lecseng a kánikula, szóval bedurranthatjátok a sütőt és kipróbálhatjátok ezt a szuper receptet!
Kipróbáltam, jóóó lett!
10
Hibát találtam
Hirdetés

Hozzávalók

6
db, 6 cm átmérőjű, 4 cm magas mini kuglófformához
+
35 g puha vaj
50 g cukor
10 g vaníliás cukor
1 db tojás
100 g liszt
40 g kókuszreszelék
1 csapott tk sütőpor
1 mk szódabikarbóna
1 mk só
100 ml tej
1 marék friss ribizli
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


A vajat a cukorral, vaníliás cukorral kihabosítjuk, hozzáadjuk a tojást, eldolgozzuk, beleöntjük a lisztet, kókuszreszeléket, sütőport, szódabikarbónát, sót, tejet, ribizlit és egyneműre keverjük. Szilikonos formába kanalazzuk, 180 fokon légkeveréses programon 12-15 perc alatt készre sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy átsült-e. Ha kihűlt, porcukorral meghintve tálaljuk. (Normál kuglóf formában a sütési idő kb. 50 perc-re változik).

Fotó: Szilágyi Nóra
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások