Hozzávalók
- 250 g joghurt
- 200 g fehér liszt
- 200 g áfonya
- 200 g világosbarna cukor
- 70 g puha vaj
- 70 g mandulás fehércsoki (vagy 50 g fehércsoki és 20 g szűraz serpenyőben pirított apróra vágott mandula)
- 50 g teljes kiőrlésű búzaliszt
- 2 db tojás
- 1 csomag cs sütőpor
- 2 tk vaníliakivonat
- csipet só
Hozzávalók
- 250 g joghurt
- 200 g fehér liszt
- 200 g áfonya
- 200 g világosbarna cukor
- 70 g puha vaj
- 70 g mandulás fehércsoki (vagy 50 g fehércsoki és 20 g szűraz serpenyőben pirított apróra vágott mandula)
- 50 g teljes kiőrlésű búzaliszt
- 2 db tojás
- 1 csomag cs sütőpor
- 2 tk vaníliakivonat
- csipet só
A kétféle lisztet, sütőport és a sót összekeverjük vagy összeszitáljuk.
A cukrot, a puha vajat, a tojást és a vaníliakivonatot egy villával összedolgozzuk. Majd hozzákeverjük a lisztes keveréket, a joghurtot, a kockákra vágott fehércsokit, a pirított mandulát és az áfonyát.
200 fokra előmelegített sütőben, 15-20 perc alatt, szilikon (vagy hagyományos) muffin formában készre sütjük.