Hirdetés
Bespájzolva

Whoopie pie

Hozzávalók

A tésztához

150 g vaj
150 g cukor
10 g vaníliás cukor
1 db tojás
50 ml tej
100 ml lefőzött, kihűtött presszó kávé
250 g liszt
50 g cukrozatlan kakaópor
1 tk sütőpor
0.25 tk szódabikarbóna
0.25 tk só

A krémhez

200 g mascarpone
50 g porcukor
1 db citrom reszelt héja
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Whoopie pie

Ha szereted az aprósütit, ami ráadásul csokis is, akkor ezt a receptet neked találták ki! "Nagy kövér oreo"-nak is szokták nevezni, ugyanis két pufi, puha csokis süti közé, hófehér mascarponekrémet töltünk. Nagyon finom, és biztosak vagyunk benne, hogy tutira az egész család kedvence lesz!
Kipróbáltam, jóóó lett!
17
Hirdetés

Hozzávalók

A tésztához

150 g vaj
150 g cukor
10 g vaníliás cukor
1 db tojás
50 ml tej
100 ml lefőzött, kihűtött presszó kávé
250 g liszt
50 g cukrozatlan kakaópor
1 tk sütőpor
0.25 tk szódabikarbóna
0.25 tk só

A krémhez

200 g mascarpone
50 g porcukor
1 db citrom reszelt héja
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


Hirdetés

A vajat a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük és hozzáadjuk a tojást. Beleszitáljuk a lisztet, kakaóport, sütőport, szódabikarbónát, sót, végül hozzáöntjük a tejet, kávét és robotgéppel simára keverjük. Habzsákba töltjük és két sütőpapírral bélelt tepsire 15-15 korongot nyomunk. Ha nincs habzsákunk, akkor evőkanállal is megoldható. 180 fokon légkeveréses sütőben 10 perc alatt készre sütjük.A krémhez a mascarponét a porcukorral és a citrommal robotgép segítségével kikeverjük és 1-1 kihűlt korongot összetapasztunk vele.

 

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások