Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Fördős Zé megvédte Kettel-Fülöp Flórát: „Az Ákos egy kicsit igazságtalan volt veled”

Sárközi Ákos egymásután sorolta fel, milyen hibákat talált Kettel-Fülöp Flóra tányérjain, azonban semmit sem dicsért meg. Ezt Fördős Zé tette hozzá, amikor ő is megkóstolta az egyetlen kék versenyző ételeit. Flóra könnyes szemekkel hallgatta végig a zsűritagok értékelését.

Fél év gyaloglás után érkezett meg Magyarországra az afgán fiú, aki itt találta meg „második anyukáját”, és szeretett bele Ady verseibe

Obaidullah Shinwari 11 évesen Iránból egyedül érkezett Magyarországra. Obaid Afganisztánban született, de a folyamatos harcok miatt 6 éves korában Iránba költöztek családjával, ahol nagyon szegény körülmények között éltek. Gyakran éheztek és iskolába sem tudtak járni. Éppen ezért néhány évvel később az édesanyja és bátyja elindították őt egy hosszú, ismeretlen úton, egy jobb élet reményében Nyugat-Európa felé. 11 évesen ő lett az első olyan Magyarországra érkezett kiskorú menekült, akit nevelőszülő nevel. 

Fülöp Denisa türelmetlen volt: már azt hitte, egyik coach sem fordul meg miatta

Fülöp Denisának óriási kihívás volt a The Voice Válogatója, hiszen életében először rappelt közönség előtt. Éppen ezért nagyon megkönnyebbült, amikor Curtis megfordult a produkciója közben. „Igyekszem mindent kiadni a lelkemből, szívemből” – ígérte Denisa, és hozzátette, hogy mindent megtesz majd, hogy a lehető legjobb formáját hozza a következő fordulóban. 

Magyar Elektra sírva fakadt produkciója után – Miklósa Erika próbálta vigasztalni Trokán Nóri húgát

Magyar Elektra életében az okozta a legnagyobb törést, hogy ezerszer hallotta már, mennyire csodálatos és tehetséges, de utána mindig ott van az a „csak”. Miklósa Erika és Curtis személyes történetekkel próbálták nyugtatni a lányt, mert szerintük az áttörés akkor fog eljönni, ha elengedi a megfelelési kényszerét. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Bántalmazott tehetségeket, szívbemarkoló történeteket és egy külföldön élő magyar sztárt is megismerhettünk a The Voice 5. Válogatójában

Több olyan versenyző is érkezett a The Voice 5. Válogatójára, akiket azért zaklatnakak, mert küzdenek az álmaikért. A szívbemarkoló történetek kapcsán Miklósa Erika könnyek között vallott saját traumáiról, Curtis pedig nemcsak coachtársát vigasztalta meg, de kiállt a bántalmazott 14 éves énekes mellett is. 

„Én is meghalhattam volna” – Blága Tünde szeme láttára nyelte el a tenger a szerelmét, a szépségkirálynő először mesélt az életét megváltoztató tragédiáról

Első látásra sokan azt gondolhatják, hogy mindene megvan: Blága Tünde rengeteget utazik, szép és céltudatos. Eddig azonban még soha nem mesélt arról a lelki teherről, amivel már másfél éve él együtt. A szépségkirálynő a Fókusznak adott exkluzív interjúban mesélt először arról, hogyan vesztette el egykori szerelmét egyik pillanatról a másikra.

„Te nem vagy normális!” – a sztárpárok egymásnak esnek a Nyerő Páros villájában

Ma estétől újabb nyolc páros teszi próbára a szerelmét az RTL sztárpárshow-jában. Ezt a játékot nem lehet érzelmek nélkül játszani, és adódnak olyan helyzetek is, amikor felszínre törnek az indulatok: Vastag Csaba felesége torkaszakadtából kiabál, Curtis párja elsírja magát, Boráros Gábor pedig a kamerák előtt veszik össze szerelmével. Jön a Nyerő Páros 7. évad minden hétköznap este 19:45-től az RTL-en.

Orbók Ilona és Dr. Varga Eszter befektetési ajánlatával sokkal többet nyert a Dental Rituals vállalkozója, mint amennyiért érkezett

Balogh Petya szerint Ferenczi Eszter a tökéletes vállalkozó, ugyanis pont ilyen embereket keresnek az RTL üzleti showműsorában befektetőkként. Orbók Ilona és Dr. Varga Eszter rá is haraptak a fogászati bizniszre, Balogh Levente pedig segített a vállalkozónak mérlegelni a Cápalányok ajánlatát.

Ezeket láttad már?