Megúszós sütik

3villámgyorsfrenchtoasttekercs

3 villámgyors french toast tekercs

Hozzávalók
Banános-mogyoróvajas tekercs
4 szelet
toast kenyér
4 ek
mogyorókrém
1 db
banán kockákra vágva
1 ek
vaj
1 db
tojás
2 ek
tej
2 ek
porcukor
Csokis epres tekercs
4 szelet
toast kenyér
4 ek
tejcsoki pasztilla
3 db
eper
1 ek
vaj
1 db
tojás
2 tk
tej
2 ek
porcukor
1 tk
vaníliás cukor
Fahéjas tekercs
4 szelet
toast kenyér
40 g
szobahőmérsékletű vaj
1 ek
szobahőmérsékletű vaj
1 ek
barna cukor
2 tk
fahéj
1 db
tojás
2 ek
tej
2 ek
porcukor

Elkészítés

Banános-mogyorókrémes tekercs

img_2394.jpg

A tojást a tejjel kissé felverjük, a banánt felkockázzuk. A kenyérszeletek széleit levágjuk és a belsejét sodrófával kilapítjuk. Megkenjük az egészet 1 evőkanál mogyorókrémmel, és az egyik rövidebb végébe teszünk egy sor banánt és feltekerjük. Az egészet megmártjuk a tojásban, majd a vajas, felhevített serpenyőben aranybarnára sütjük minden oldalát. Amikor elkészült azonnal megszórjuk porcukorral és még melegen fogyasztjuk.

Csokis epres tekercs

img_2379.jpg

A tojást a tejjel kissé felverjük, a csokit vízgőz felett megolvasztjuk, az epreket apró kockákra vágjuk. A kenyérszeletek széleit levágjuk és a belsejét sodrófával kilapítjuk. Megkenjük az egészet a csoki 1/4-ével és az egyik rövidebb oldalára teszünk egy sor epret, majd feltekerjük. Az egészet megmártjuk a tojásban, majd a vajas, felhevített serpenyőben aranybarnára sütjük minden oldalát. Amikor elkészült azonnal megszórjuk vaníliacukros porcukorral és még melegen fogyasztjuk.

Fahéjas tekercs

img_2400.jpg

A szobahőmérsékletű vajat a barnacukorral és 1 teáskanál fahéjjal habosra verünk, a tojást a tejjel kissé felverjük. A kenyérszeletek széleit levágjuk és a belsejét sodrófával kilapítjuk. Megkenjük az egészet a fahéjas vaj 1/4-ével és feltekerjük. Az egészet megmártjuk a tojásban, majd a vajas, felhevített serpenyőben aranybarnára sütjük minden oldalát. Amikor elkészült azonnal megszórjuk fahéjas porcukorral és még melegen fogyasztjuk.

www.streetkitchen.hu

Gyerekek, három olyan villámgyors és szuper egyszerű receptet mutatok nektek, amitől garantáltan  lehidaltok. A french toast-ot mindenki ismeri, de én annak egy sokkal menőbb változatát mutatom meg. Fogjuk a toast kenyeret, kilapítjuk, megtöltjük mennyei dolgokkal, felcsavarjuk és kisütjük. Reggelire és desszertnek is tökéletes. Próbáljátok ki!

Hozzávalók

1
Banános-mogyoróvajas tekercs
4 szelet
toast kenyér
4 ek
mogyorókrém
1 db
banán kockákra vágva
1 ek
vaj
1 db
tojás
2 ek
tej
2 ek
porcukor
Csokis epres tekercs
4 szelet
toast kenyér
4 ek
tejcsoki pasztilla
3 db
eper
1 ek
vaj
1 db
tojás
2 tk
tej
2 ek
porcukor
1 tk
vaníliás cukor
Fahéjas tekercs
4 szelet
toast kenyér
40 g
szobahőmérsékletű vaj
1 ek
szobahőmérsékletű vaj
1 ek
barna cukor
2 tk
fahéj
1 db
tojás
2 ek
tej
2 ek
porcukor

Banános-mogyorókrémes tekercs

img_2394.jpg

A tojást a tejjel kissé felverjük, a banánt felkockázzuk. A kenyérszeletek széleit levágjuk és a belsejét sodrófával kilapítjuk. Megkenjük az egészet 1 evőkanál mogyorókrémmel, és az egyik rövidebb végébe teszünk egy sor banánt és feltekerjük. Az egészet megmártjuk a tojásban, majd a vajas, felhevített serpenyőben aranybarnára sütjük minden oldalát. Amikor elkészült azonnal megszórjuk porcukorral és még melegen fogyasztjuk.

Csokis epres tekercs

img_2379.jpg

A tojást a tejjel kissé felverjük, a csokit vízgőz felett megolvasztjuk, az epreket apró kockákra vágjuk. A kenyérszeletek széleit levágjuk és a belsejét sodrófával kilapítjuk. Megkenjük az egészet a csoki 1/4-ével és az egyik rövidebb oldalára teszünk egy sor epret, majd feltekerjük. Az egészet megmártjuk a tojásban, majd a vajas, felhevített serpenyőben aranybarnára sütjük minden oldalát. Amikor elkészült azonnal megszórjuk vaníliacukros porcukorral és még melegen fogyasztjuk.

Fahéjas tekercs

img_2400.jpg

A szobahőmérsékletű vajat a barnacukorral és 1 teáskanál fahéjjal habosra verünk, a tojást a tejjel kissé felverjük. A kenyérszeletek széleit levágjuk és a belsejét sodrófával kilapítjuk. Megkenjük az egészet a fahéjas vaj 1/4-ével és feltekerjük. Az egészet megmártjuk a tojásban, majd a vajas, felhevített serpenyőben aranybarnára sütjük minden oldalát. Amikor elkészült azonnal megszórjuk fahéjas porcukorral és még melegen fogyasztjuk.

Ha tetszett a 3 villámgyors french toast tekercs receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Megfőzték, értékelték

Megfőzték, lefotózták

Legfrissebb receptek

Összes recept

Receptválogatások

Összes cikk megtekintése