
Megúszós sütik
Áfonyás-ricottászabpelyhesmorzsasüti
Ha egy picit savanykás édességre vágytok, akkor bátran használjatok áfonyát. És mivel tudjuk, hogy a bogyós gyümölcsökhöz nagyon jól passzol a túró, így azt akár ricottaval is kipróbálhatjátok. Tehát készítsétek el ezt az áfonyás, krémes, de közben meg ropogós morzsasütit.
Hozzávalók
1 20x20-as formához
150 ml
tejszín
100 g
vaj
A tésztához
200 g
barnacukor
1 db
tojás
150 g
liszt
0.5 tk
szódabikarbóna
só
150 g
zabpehely
30 g
zabpehely a morzsához
A töltelékhez
350 g
ricotta
50 g
kristálycukor
40 g
vaníliás cukor
1 db
citrom héja és leve
2 egész
tojás
300 g
friss áfonya

Ha tetszett az Áfonyás - ricottás zabpelyhes morzsasüti receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Címkék, kategóriák
Címkék, kategóriák
Megfőzték, értékelték
Legfrissebb receptek
Összes recept
Legfrissebb receptek
Összes recept