A virsliket körbetekerjük a baconnel. A leveles tésztát kihajtogatjuk, megkenjük a mustárral, majd hosszanti irányban 10 egyenlő csíkra vágjuk, és ezzel is körbetekerjük a virsliket.
Lekenjük felvert tojással, megszórjuk szezámmaggal, és 200 fokra előmelegített sütőben 15-17 perc alatt aranybarnára sütjük.
Amilyen gyorsan elkészül, olyan gyorsan el is fog fogyni. Ha még csak messziről sem láttál konyhát, akkor is nyugodtan állj neki, én csukott szemmel csináltam őket! :)
Hozzávalók
10 darabhoz
10 db
virsli
10 szelet
bacon
270 g
leveles tészta
2 ek
mustár
1 db
tojás a lekenéshez
10 g
szezámmag
A virsliket körbetekerjük a baconnel. A leveles tésztát kihajtogatjuk, megkenjük a mustárral, majd hosszanti irányban 10 egyenlő csíkra vágjuk, és ezzel is körbetekerjük a virsliket.
Lekenjük felvert tojással, megszórjuk szezámmaggal, és 200 fokra előmelegített sütőben 15-17 perc alatt aranybarnára sütjük.
Elkészítési idő: 25 perc
Ha tetszett a Baconbe és leveles tésztába tekert virsli receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!