A legjobb reggelik
Fahéjascsiga
Egy ezerszer bevált angolszász recept, amelyről mindig az derül ki, hogy nem lehet eleget csinálni belőle. Táplálkozás-szakértők szerint csúnya dolog a végén még cukros bevonatot is csorgatni rá, és bár igazuk van, ebben az esetben személyesen én adok nektek felmentést. Ez ugyanis így lesz a tuti.
Hozzávalók
12 csigához
A cukormázhoz
A csigákhoz
8 dkg
olvasztott vaj
20 dkg
barna cukor
3 ek
őrölt fahéj
160 ml
langyos tej
4 dkg
friss élesztő
10 dkg
kristálycukor
2 db
tojás
45 dkg
kenyérliszt
(vagy BL55 liszt)
1 tk
só
55 g
puha vaj
2 ek
puha vaj
2 ek
víz
15 dkg
porcukor
Ha tetszett a Fahéjas csiga receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Címkék, kategóriák
Címkék, kategóriák
Megfőzték, értékelték
Legfrissebb receptek
Összes recept
Legfrissebb receptek
Összes recept