A tészta hozzávalóit egy keverőgépben szép fényes felületűre dolgozzuk, fóliába csomagoljuk, és a hűtőben pihentetjük fél órát.
A csirkecombot sózzuk, borsozzuk. A hagymát, fokhagymát felszeleteljük, a tepsi egyik felére halmozzuk, és olívaolajat locsolunk rá. Rárakjuk a combokat.

A sütőtököt 2 nagy darabra vágjuk, és a csirke mellé tesszük, a tepsit egy kevés olívaolajjal meglocsoljuk, sózzuk. A sütőtökre és a csirkére reszeljük a narancs héját, a felének a levét is rányomjuk, majd ráöntjük a fehérbort. Az egészet lefedjük, és 180 fokra előmelegített sütőben 1 órát sütjük. Ezután kivesszük a sütőtököt, a csirkét pedig alufólia nélkül sütjük tovább addig, amíg ropogós nem lesz a bőre.
A sütőtök belsejét kikanalazzuk, villával kissé áttörjük, majd hozzákeverjük a töltelék összetevőit.
A tésztát elfelezzük, és nagyon vékonyra nyújtjuk mind a két adagot. Ha túl hosszú lenne, elfelezzük. A tésztacsík közepére rakunk kb. 1-1 evőkanálnyi tölteléket, kb. 10 cm-re egymástól. Ráhajtjuk a tészta másik felét, kiszúrjuk egy nagyobb pogácsaszaggatóval, és a raviolik oldalait villával lenyomkodjuk. Sós vízben addig főzzük, amíg fel nem jön a tetejére.

Ha megsült a csirke, kivesszük a sütőből. A megsült hagymát egy serpenyőbe rakjuk, és összeforraljuk a mártás hozzávalóival. A megsült csirkét a raviolival és a mártással tálaljuk.
Bejön a stúdió karácsonyi dekora is? Mindent beszerezhettek a H&M Home karácsonyi kínálatából!