A narancsos fahéjas süti elkészítéséhez egy tálba reszeljük a narancs héját, hozzáadjuk a frissen facsart narancslevet, a tojásokat, a cukrot és a vajat, majd robotgéppel összedolgozzuk.
Beleszitáljuk a lisztet, a sütőport és a fahéjat. Robotgéppel csomómentesre keverjük. Vajjal kikenjük a tepsit, majd beleöntjük a sütimasszánkat. Elsimítjuk a tetejét, rákanalazzuk a narancslekvárt és belekeverjük egy fapálcikával vagy késsel, hogy márványos mintát kapjunk.180 fokra előmelegített sütőbe dobjuk 35 percre.
Egy tálban kihabosítjuk a mascarponét a porcukorral és a narancslével. Miután megsült, hagyjuk hűlni minimum 40 percet, majd megkenjük a tetejét a narancsos mascarponés krémmel.
Reszelt narancshéjjal díszítjük. Felkockázzuk és már tálalhatjuk is.

- Elkészítési idő: 25 perc
- Sütési idő: 35 perc
- Hűlési idő: 40 perc