
Megúszós sütik
Olaszzabaglionegyümölcsmártással
Még csak szeptember elején járunk, de mi már őszi hangulatú recepteken törjük a fejünket. Van is itt kapásból egy nagyon elegáns kis desszert, ami igazán puccos darabnak tűnik, egy házibulin pl. tuti, hogy mindenkit le tudtok vele venni a lábáról! Ennek ellenére egyáltalán nem bonyolult elkészíteni, sőt! Ez a zabaglione, az olaszok borhabja, amit mi most karamellizált gyümölcsökkel és babapiskótával turbóztunk fel. Bor, szőlő, körte: lehetne ennél ősziesebb hangulata egy desszertnek?!
Hozzávalók
4 személyre
A gyümölcsmártáshoz
2 marék
szőlő
1 db
körte
3 ek
cukor
100 ml
száraz fehérbor
A zabaglione-hoz
4 db
tojássárgája
50 g
cukor
60 ml
fehérbor
A tálaláshoz
babapiskóta, vagy valamilyen szimpi keksz

Ha tetszett az olasz zabaglione gyümölcsmártással receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!
Címkék, kategóriák
Címkék, kategóriák
Megfőzték, értékelték
Legfrissebb receptek
Összes recept
Legfrissebb receptek
Összes recept
Receptválogatások
Összes cikk megtekintése
Receptválogatások
Összes cikk megtekintése