Szendvics

OMG:marhahátszínszendvics,karamellizálthagymával

OMG: marha hátszín szendvics, karamellizált hagymával

Hozzávalók
2 szelet
marha hátszín (2x150g)
só, bors
2 ek
olaj
A sült hagymához
2 fej
nagyobb vöröshagyma
2 ek
passata (vagy paradicsompüré)
1 nagy tk
keményítő
50 ml
víz
Az összeállításhoz
4 szelet
rozskenyér
1 tk
angolmustár
1 ek
sajtkrém

Elkészítés
A sült hagymához a hagymát felszeleteljük és egy kevés olajon, közepes hőmérsékleten, állandó keverés mellett elkezdjük barnára pirítani. Hozzáadjuk a passatát és folytatjuk a pirítást, hogy a paradicsom is karamellizálódjon. Megszórjuk a keményítővel és felöntjük a vízzel. Sózzuk, borsozzuk és még pár percig keverjük, hogy krémszerű legyen. [caption id="attachment_12156211" align="aligncenter" width="1149"]
Fotó: Szilágyi Nóra[/caption]A húsokat sózzuk, borsozzuk és kevés olajon oldalanként 1,5-2 perc alatt megsütjük őket. A rozskenyér szeleteket megpirítjuk,, az egyik felüket megkenjük kevés angolmustárral, a másik felükre sajtkrémt kerül. Az alsó szeletre pakolunk egy nagy adag sült hagymát, jöhet rá a hús majd a másik kenyérszelettel zárjuk a sort.

www.streetkitchen.hu

Ha valami igazán menő és tartalmas szendvicsre vágytok, akkor jó helyen keresgéltek. Elkészítettük a szendvicsek szendvicsét. Egészen pontosan egy szép szelet marha hátszín került egy ropogós rozskenyérbe, sült hagymával és némi mustárral. Ugye vacsira elkészítitek?

Hozzávalók

2 személyre
2 szelet
marha hátszín (2x150g)
só, bors
2 ek
olaj
A sült hagymához
2 fej
nagyobb vöröshagyma
2 ek
passata (vagy paradicsompüré)
1 nagy tk
keményítő
50 ml
víz
Az összeállításhoz
4 szelet
rozskenyér
1 tk
angolmustár
1 ek
sajtkrém
A sült hagymához a hagymát felszeleteljük és egy kevés olajon, közepes hőmérsékleten, állandó keverés mellett elkezdjük barnára pirítani. Hozzáadjuk a passatát és folytatjuk a pirítást, hogy a paradicsom is karamellizálódjon. Megszórjuk a keményítővel és felöntjük a vízzel. Sózzuk, borsozzuk és még pár percig keverjük, hogy krémszerű legyen. [caption id="attachment_12156211" align="aligncenter" width="1149"]
Fotó: Szilágyi Nóra[/caption]A húsokat sózzuk, borsozzuk és kevés olajon oldalanként 1,5-2 perc alatt megsütjük őket. A rozskenyér szeleteket megpirítjuk,, az egyik felüket megkenjük kevés angolmustárral, a másik felükre sajtkrémt kerül. Az alsó szeletre pakolunk egy nagy adag sült hagymát, jöhet rá a hús majd a másik kenyérszelettel zárjuk a sort.

Ha tetszett az OMG: marha hátszín szendvics, karamellizált hagymával receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Megfőzték, értékelték

Megfőzték, lefotózták

Legfrissebb receptek

Összes recept