A piros-sárga tepsis pizza elkészítéséhez a tésztához a lisztet, a vizet, a cukrot és az élesztőt egy nagy tálba mérjük. Hozzáadjuk a sót, az olaj felét, alaposan kidagasztjuk, majd lekenjük a maradék olajjal, és szobahőmérsékleten, egy-másfél órán át duplájára kelesztjük.
A sajtszószhoz a hozzávalókat egy gyorsforralóban elkezdjük hevíteni, majd ha kellően besűrűsödött, leturmixoljuk és hagyjuk kihűlni.
A pizzatésztát egy olajozott tepsibe tesszük, majd a felét megkenjünk a kurkumával kikevert mascarponés alappal, rászórjuk a reszelt cheddart és a felkarikázott olívabogyókat.
A piros oldalra mehet az olívaolajjal és fűszerekkel leturmixolt paradicsomszósz, majd a reszelt trappista és a szalámi.
200 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, amíg a pizza alja is elkezdett már barnulni. Végül a sárga oldalra nyomunk a sajtszószunkból, a piros oldalra pedig a BBQ szószunkból.

- Elkészítési idő: 30 perc
- Kelesztési idő: kb. 1-1,5 óra
- Sütési idő: 20-25 perc