Hirdetés
Instant

Velencei bableves kagylótésztával

Szupergyors és megúszós leves

Egyszerű omlós keksz

Ha egyszer megsütöd, nem tudsz majd vele leállni
Hirdetés

A nagy pizzateszt - felzabáltuk Budapest házhoz rendelős pizzáit!

Hirdetés
Igyekszünk mindig jobbnál jobb helyeket ajánlani nektek, hogy tudjátok, merre induljatok egy frankó kajára, na de mi van, ha épp nincs kedvetek kimozdulni?! Nyugi, ránk akkor is számíthattok, úgyhogy ezúttal Budapest házhoz rendelős pizzáit teszteltük le!
Nemrég feltettük ennek a videónak az első verzióját, viszont ott hiba csúszott a gépezetbe, a nápolyi jellegű pizzák közé római stílusú is bekerült, ezért a korrektség jegyében újravágtuk, és most csak nápolyi jellegű pizzák tesztjét mutatjuk nektek.
Hirdetés

Nem is akárhogy! Hogy abszolút igazságos eredmény születhessen, az SK-csapat ezúttal úgy kóstolta végig 5 étterem nápolyi jellegű, egyszerű paradicsomos-mozzarellás feltéttel rendelt pizzáit, hogy a teszt végéig azt sem tudták, pontosan honnan érkeztek az eléjük kerülő példányok.

SPOILER! A teszt végeredménye az alábbiak szerint alakult, de hogy mi alapján pontoztunk, azt nézzétek meg a videóban!
1. Pompás/MOTO: 25 ponttal (holtverseny)
2. Donna Mamma: 23 pont
3. Igen: 20 pont
4. Digó: 19 pont

⚠️FIGYELEM: A Street Kitchen-tesztvideókban és a Felzabáltuk sorozatban (ahogyan a portálunkon és a magazinjainkban megjelent étterembemutató cikkekben, valamint a magazinhoz mellékletként adott térképen) semmilyen étterem-szponzoráció nem szerepel, a policy része, hogy sem most, sem a jövőben nem fogunk elfogadni ilyen megkereséseket. Az ezeken a felületeken megjelent éttermek és az azokról elhangzott vélemények kizárólag a szerkesztőség szubjektív véleményét tükrözik.⚠️

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások