Hirdetés

Alap partykaják: mini görögdinnye (!) és mini pizza

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Dagadó bicepsz, kerek fenék, nulla narancsbőr – Oczella Eszter vállalkozásában és a fitnesz verseny színpadán is helytáll

Dagadó bicepsz, kockahas, tökélesem kerek fenék, nulla narancsbőr. Keresve sem találhatunk kivetni valót Oczella Eszter testén. Élete talán legjobb formájában láthatjuk most Esztert, ami nem csoda. Még múlt héten csíptük el őt edzés közben, a szezon egyik legfontosabb versenyére készült akkor. Vasárnap Dániában lépett színpadra, bikini fitnesz kategóriában, amit meg is nyert, így Eszter képviselheti Magyarországot decemberben a sportág legnagyobb versenyén a testépítő olimpián, Las Vegasban.  

Lángok a konyhában: Élő Marci felgyújtotta a mikrót?

Mindenki gyanútlanul dolgozott a pultjában, amikor Zé felkiáltott: „Kinek ég valamilye a mikróban?”. Ekkor pattant oda Marci, aki rájött, hogy a céklája éppen szénné ég. Miután kikapcsolta a gépet, Zé azonnal odaszaladt, hogy megnézhesse, mi maradt az alapanyagból.

Így készült: A Király – péntek este bepillanthatsz a sorozat kulisszái mögé az RTL-en

Közel öt évnyi előkészítés, több mint száz forgatási nap és 120 szereplő. Eredeti helyszínek, kellékek és ruhák. Drámai pillanatok és látványos akciójelenetek. Hatalmas régi slágerek és korábban még sosem hallott szerzemények Zámbó Jimmy stílusában. Az RTL eddigi leglátványosabb és legdrágább sorozatának kulisszatitkai. Így készült: A Király pénteken 23:20-kor az RTL-en.

Egy hatalmas defekttel indul szombaton A mi kis falunk 7. évada

A nézők immár a 7. évadot láthatják a Pajkaszegiek kalandjaiból, ami így az elmúlt két évtized leghosszabb sorozatszériája. Az idei év egyik nagy meglepetése lesz, hogy láthatjuk azt is, hogy miként telik a karácsony Pajkaszegen.

Ő lett a 2022-es X-Faktor győztese

Elérkezett a mindent eldöntő pillanat: kiderült, hogy ki nyerte meg az X-Faktor 2022-es évadát!

„Öltözz fel és húzzunk el innen!” – intim jelenetben mutatta meg idomait Döbrösi Laura

Anikó egy kellemes délutánt tervezett partnerével, ám a randi másfajta kalandokat tartogatott a fiatalok számára, mint amilyenre vágytak.

„Szó szerint elszöktettek otthonról a gyerekekkel” – Magyarországon havonta 3-4 nő hal bele a párkapcsolati erőszakba

Magyarországon a statisztikák szerint havonta legalább 3-4 nőt gyilkol meg férje vagy volt férje, élettársa vagy volt élettársa, barátja vagy volt barátja, alkalmi partnere. Szinte mindig ugyanúgy kezdődik: egy álomszerű férfival, aki a lángoló kapcsolat előre haladtával agresszívvá válik. November 25. a nők elleni erőszak megszüntetésének nemzetközi napja.

Járai Máté majdnem megszült, Nagy Zsolt átadta a gyeplőt, Dobos Evelin pedig hazament sírni

A Középdöntőbe kerülés feszültsége a csapatmunkára is rányomta a bélyegét, így a versenyzők feszített tempóban igyekeztek teljesíteni a zsűri kéréseit, azonban ez egyik csapatnak sem ment egyszerűen.

Ezeket láttad már?