A mézes-mustáros-csirkés tészta első lépése, hogy a csirkemellet felkockázzuk, és elkezdjük lepirítani egy mélyebb serpenyőben az olajon. Mikor már kapott egy kis színt, a hús mellé dobjuk a finomra vágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát. Pár perc pirítás után sózzuk, borsozzuk, és rádobjuk a lehúzkodott kakukkfűleveleket is. Ezután hozzáadjuk a mézet és a mustárt, és felöntjük az alaplével.
Beleszórjuk a tésztát a keverékbe, és közepes lángon kevergetve addig főzzük, míg a tészta megpuhul és felszívja a folyadék nagy részét. Ezután felöntjük a tejszínnel, egyet forralunk rajta, és kész is vagyunk. Aprított snidlinggel megszórva tálaljuk.

- Elkészítési idő: 30 perc
Bejött a mézes-mustáros-csirkés tészta egy serpenyőben receptje? Megértjük, a méz és a mustár nagyon szuper párost alkotnak! mutatunk is még néhány példát rá, mennyire jól állnak egymásnak!
Mézes-mustáros-gyömbéres csirke