A sonkás-baconös kenyérpizza receptje nagyon könnyű és mindössze néhány hozzávaló kell hozzá. Elsőként a kenyereket egy sütőpapírral bélelt tepsi aljába, szorosan egymás mellé helyezzük. A tojásokat felverjük, és leöntjük vele a kenyereket úgy, hogy a kis résekbe is befolyjon. Ezután az egészet 180 fokos sütőben 15 percig sütjük. A sűrített paradicsomot kikeverjük a vízzel, az oregánóval és a zúzott fokhagymával, majd megkenjük vele a sült kenyereket.
A sonkát kis kockákra vágjuk, és megszórjuk vele a “pizzát”. A bacont 5 cm-es darabokra, a paprikákat csíkokra, a lila hagymát és a paradicsomot szeletekre vágjuk, és ezekkel is megpakoljuk az alapot. Végül megszórjuk reszelt sajttal, és grill funkción 230 fokra előmelegített sütőben kb. 8 percig sütjük, amíg a sajt aranybarna nem lesz. Ízlés szerint ketchuppal meglocsolva tálaljuk.

- Elkészítési idő: 30 perc