Hirdetés

Hozzávalók

2
főre

Hozzávalók

8 szelet toast kenyér
4 db tojás
10 g majonéz
4 szelet sonka
4 szelet trappista sajt
½ padlizsán
16 szem kapribogyó
olaj a sütéshez
Hirdetés

Cordon bleu bundáskenyér

Ami persze nem is cordon bleu. Vagyis inkább úgy, ahogy én szeretem! Krémes, ízes, szinte olvad a szájban, de persze nem fagyi!
Hirdetés

Hozzávalók

2
főre

Hozzávalók

8 szelet toast kenyér
4 db tojás
10 g majonéz
4 szelet sonka
4 szelet trappista sajt
½ padlizsán
16 szem kapribogyó
olaj a sütéshez

A padlizsánból 4-5 mm vastag szeleteket vágunk, egy felhevített serpenyőben minimális olajon elősütjük. A tojásokat felverjük és sózzuk, borsozzuk. 4 szelet kenyér egyik oldalát megkenjük majonézzel, erre mehet 1 szelet sonka, 1 padlizsánkarika, amit sózunk, borsozunk, pár szem kapribogyó és 1 szelet sajt. Befedjük egy másik szelet kenyérrel és irány a tojásos fürdő. Közepesen forró olajban a szendvicsek mindkét oldalát 1-2 perc alatt aranybarnára sütjük.

Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások