Hirdetés
Instant

Klasszik sajtburger

Hozzávalók

4
főre
+
400 g darált marhahús
só, bors
2 - 3 ek olaj
4 szelet vörös cheddar

Az összeszereléshez

4 db hamburgerzsemle
2 ek ketchup
2 ek mustár
½ fej hagyma (kisebb)
12 karika savanyú uborka
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:

Hirdetés

Klasszik sajtburger

Néha nem vágyunk kecskesajtos, ilyen-olyan-amolyan hambira, és nincs szükségünk többre, mint egy klasszikus alap sajtburgerre, ami tényleg csak pár alapanyagból áll, és 15 perc alatt kész van. Azért egy jó hideg kólát csapjatok hozzá, az sose árt!
Kipróbáltam, jóóó lett!
3
Hirdetés

Hozzávalók

4
főre
+
400 g darált marhahús
só, bors
2 - 3 ek olaj
4 szelet vörös cheddar

Az összeszereléshez

4 db hamburgerzsemle
2 ek ketchup
2 ek mustár
½ fej hagyma (kisebb)
12 karika savanyú uborka
Bevásárlólistához adom

A bevásárlólista támogatója a:


Hirdetés

A húst 4 egyenlő részre osztjuk, és hamburgerpogácsát formázunk belőlük. A hagymát apró kockákra vágjuk. A bucik alját és tetejét egy száraz, tapadásmentes serpenyőben, magas hőmérsékleten aranybarnára pirítjuk. 

A hamburgerhúsokat alaposan sózzuk, borsozzuk, és magas hőmérsékleten elkezdjük pirítani az olajon. Kb. 4-5 perc pirítás után megfordítjuk, ráhelyezzük a sajtot, és így is pirítjuk még pár percig. 

A bucik aljába teszünk fél evőkanál ketchupot és mustárt, szórunk bele egy kevés aprított hagymát, ráhelyezzük a húst, teszünk rá 3 szelet uborkát, és lefedjük a zsemlék tetejével.

Ha tetszett a klasszik sajtburger receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások