Tészták

Sajtkrémes-csirkecombosfusillispenóttal

Sajtkrémes-csirkecombos fusilli spenóttal

Hozzávalók
20 ml
étolaj
6 gerezd
fokhagyma
400 g
csirkecombfilé
só, bors
300 g
fagyasztott szálas spenót
250 g
mascarpone
100 g
póréhagyma
A tésztához
320 g
fusilli

Elkészítés

A sajtkrémes-csirkecombos fusilli recept első lépéseként közepes vagy akár picit alacsonyabb hőfokon felmelegítjük az olajat. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és 1 percig dinszteljük. Hozzáadjuk a kb. 1 cm-es kockákra vágott csirkecombot, sózzuk, borsozzuk és közepesen erős hőfokon kb. 2 percig pirítjuk. A kiolvadt, kinyomkodott spenótot is beletesszük, majd további 1-2 perc pirítás után mehet bele a mascarpone. Közepes hőfokon további 3 percig főzzük, majd hozzáadjuk a karikára vágott póréhagymát is.

A tésztát sós, bő, lobogó vízben a csomagoláson feltüntetett idő alatt kifőzzük, és a raguval összekeverve tálaljuk. 

sajtkremes-csirkecombos-fusilli-spenottal-2
Sajtkrémes-csirkecombos fusilli spenóttal (Fotó: Street Kitchen)
  • Elkészítési idő: 30 perc

Az expressz összedobható tésztás kaják a nehéz napok megmentői! A krémsajtos-csirkecombos fusilli után próbáljátok ki ezeket az isteni megúszós pastákat is:

Mézes-mustáros-csirkés tészta egy serpenyőben

Copfocska paprikáscsirke-szószban

15 perces krémsajtos tészta baconnel és csicseriborsóval

www.streetkitchen.hu

Sosem árt, ha van a tarsolyunkban egy jó tésztarecept, ami gyorsan összedobható. Van egy jó hírem: ez pont ilyen! Legyen szó egy gyors ebédről vagy vacsoráról, szerintem ez az étel kicsiknek és nagyoknak is kedvére lesz. Ha mégse, szólj és megeszem én!

Hozzávalók

4 főre
20 ml
étolaj
6 gerezd
fokhagyma
400 g
csirkecombfilé
só, bors
300 g
fagyasztott szálas spenót
250 g
mascarpone
100 g
póréhagyma
A tésztához
320 g
fusilli

A sajtkrémes-csirkecombos fusilli recept első lépéseként közepes vagy akár picit alacsonyabb hőfokon felmelegítjük az olajat. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és 1 percig dinszteljük. Hozzáadjuk a kb. 1 cm-es kockákra vágott csirkecombot, sózzuk, borsozzuk és közepesen erős hőfokon kb. 2 percig pirítjuk. A kiolvadt, kinyomkodott spenótot is beletesszük, majd további 1-2 perc pirítás után mehet bele a mascarpone. Közepes hőfokon további 3 percig főzzük, majd hozzáadjuk a karikára vágott póréhagymát is.

A tésztát sós, bő, lobogó vízben a csomagoláson feltüntetett idő alatt kifőzzük, és a raguval összekeverve tálaljuk. 

sajtkremes-csirkecombos-fusilli-spenottal-2
Sajtkrémes-csirkecombos fusilli spenóttal (Fotó: Street Kitchen)
  • Elkészítési idő: 30 perc

Az expressz összedobható tésztás kaják a nehéz napok megmentői! A krémsajtos-csirkecombos fusilli után próbáljátok ki ezeket az isteni megúszós pastákat is:

Mézes-mustáros-csirkés tészta egy serpenyőben

Copfocska paprikáscsirke-szószban

15 perces krémsajtos tészta baconnel és csicseriborsóval

Ha tetszett a Sajtkrémes-csirkecombos fusilli spenóttal receptje, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!

Tésztapárosító infografika - Gyermelyi

Megfőzték, értékelték

Megfőzték, lefotózták

Legfrissebb receptek

Összes recept