Hirdetés

15 perces krémsajtos tészta baconnel és csicseriborsóval

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Idén is érkezik a Gyertek át! – A Sztárvetélkedő

Az előző évad óriási sikerét követően, június 9-től újabb sztárok vetélkednek Sebestyén Balázs nappalijában, kizárólag az RTL+ előfizetői kínálatában.

Rémülten szaladtak a vendégek – magyar és lengyel ultrák balhéztak az Európa Liga-döntő előtt Budapesten

Székeket dobáltak, törtek-zúztak és mindent elhajítottak, ami a kezük ügyébe kerül. Megdöbbentő felvételek járták be az internetet, amelyen Budapest belvárosában készültek szerda délután, néhány órával a fővárosban megrendezett Európa-liga döntő előtt.

Balogh Levente lánya elszólta magát: Szerintem apa nem is tudja, de anya előtt lebuktunk

Az álommelóban Balogh Szimóna is feltűnt, aki büszkén tekint édesapja népszerűségére. A pszichológusnak tanuló lány kap hideget-meleget – vannak, akik azzal vádolják, neki csak megszületni volt nehéz, azonban ezt alaposan megcáfolta, amikor az rtl.hu-nak elmesélte, milyen volt az ásványvízkirály gyermekeként felnőni. A beszélgetés közben egy apró titok is kicsúszott a száján, amiről még apukája, Balogh Levente sem tudott – eddig. 

Nem volt biztos, hogy Csufi és Zselé túlélik a kalandot, de hamarosan újra társaik között élhetnek a kis Benett-kenguruk

Két kis erszényes pótmamája lett néhány hete Herlicska Anikó, a tiszaderzsi Kenguru Park főgondozója. A kenguru-mamák megijedhettek valamitől és menekülés közben kidobták az erszényből a még fejletlen kicsinyeiket. Sokáig nem is volt biztos, hogy Csufi és Zselé túlélik. Anikón kívül az állatpark többi gondozója is kiveszi részét a gyereknevelésből. A főgondozó szerint ez talán szerencsés is, hiszen a kicsik így nem csak tőle függenek. A tervek szerint 1-2 hónap múlva Csufi és Zselé szépen, fokozatosan visszatérhet társai közé, akik valószínűleg gond nélkül visszafogadják majd őket, a Benett-kenguruk csapatában ugyanis nincs hierarchia.

„Nem biztos, hogy visszajövünk” – magyarok és a Mount Everest az első Himalája-expedíciótól napjainkig

Erőss Zsolt volt az első magyar, Ugyan Anita az első magyar nő, aki feljutott a Csomolungma tetejére. A magyar hegymászás legfontosabb mérföldkövei az 1983-as első magyar Himalája-expedíciótól ritkán látott képekkel a Fókusz riportjában.

Balsai Móni karaktere buktatja le Ludmannék álterhességét?

A Mellékhatás legújabb epizódjában Balsai Móni alakítja a mindenre elszánt újságírónőt, aki elhatározza, hogy mindenképpen megírja az oligarcha házaspár illegális történetét. Miután szemtanúja lesz Kata álpocakjának, elhívja az exmodellt egy fotózásra, ráadásul megkéri, hogy mutassa meg gömbölyödő hasát. A Mellékhatás második évadát keresd az RTL+-on!

„Gusztustalan vagy és haljál meg” – így sértegették Opitz Barbit és Greget, akiket a torkuk elvágásával fenyegettek

Néhány percre eltűnt a rózsaszín köd Barbi és Greg körül, ugyanis egy budapesti bevásárlóközpontban megtámadták Opitz Barbit és egyik legjobb barátját, Einwiller Gregort vagyis a magyar Ken babát. Barbi az elmúlt hetekben nem volt túl jó passzban, ezért Greg vállalta, hogy elmeséli mi történt.

Ezeket láttad már?